Auh!

NJENU NEZGODU PRILIKOM DEPILACIJE INTIMNE ZONE VIDELO JE 10 MILIONA LJUDI: Boli i kad gledate, ali svi vrište od smeha!

Autor Nataša Petrović

Dame znaju koliko depilacija intimne zone može da bude nezgodna, ali ovoj devojci se desilo nešto zaista neprijatno!

Izvor: Tik Tok/nosidamadison

Depilacija intimne zone nije nimalo prijatna, to mogu da potvrde sve dame koje su barem jednom pokušale da uklone dlačice voskom.

Devojke na depilaciju uglavnom odlaze kod kozmetičarke, međutim, tiktokerka Medison odlučila je da sama depilira intimnu zonu i doživela užasnu neprijatnost.

"Izgleda da sam za*ebala. Stavila sam vosak dole i zalepio se, stidne usne su mi zalepljene. Sada moram da ih razdvojim. Ovako ću umreti", poručila je ona u videu, sa vidno neprijatnim izrazom lica.

Kao da ova neprijatnost sama po sebi nije dovoljna, Medison je u videu otkrila da ju je pozvao jedan "prijatelj", koji je već na putu ka njoj.

"Samo ću povući", kaže Medison na snimku pregledanom više od 10 miliona puta, čini se, više ohrabrujući sebe da to zaista i uradi.

@nosidamadison

i cried for literally three hours yesterday, sorry i look disgusting but hopefully the content makes up for it. if you know me, no you dont

Iako je njoj bilo krajnje neprijatno zbog nezgode, ljudi su umirali od smeha – "kao kozmetičarka, bukvalno umirem od smeha", napisala je jedna devojka.

Jedna žena je poručila da je "prošla kroz isti pakao", ali joj je muž pomogao da skine vosak, a neki su u šali rekli da je "izmislila novu kontracepciju".

Bilo je i devojaka koje su pokušavale da joj pomognu, poručujući da proba da ukloni vosak uz pomoć maslinovog ili kokosovog ulja.

Medison je u narednom videu objavila da je uspela da skine vosak "iz nekoliko pokušaja i uz malo suza", kao i da se ipak dobro zabavila sa svojim "prijateljem".

@nosidamadison

♬ original sound - Massin

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Tagovi