Pogledajte!

KAKO ME JE 15 KILOGRAMA UČINILO SREĆNIJOM NEGO IKADA: Neverovatna transformacija, niko ne veruje da je ista osoba! FOTO

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pogledajte fotografije pre i posle!

Izvor: Instagram/caseyleessmith

Kejsi Lis Smit je influenserka koja iskrenom pričom o promeni težine osvaja Internet!

Ova zgodna, lepa i zategnuta devojka proživela je pakao dok nije uspela da kilograme vrati u normalu. Kejsi je kao tinejdžerka počela da se bori sa poremećajima u ishrani. Anoreksija i bulimija su je dovele do ozbiljnih zdravstvenih problema, a kada je odlučila da uzvrati, preporodila je svoj život!

"Kada sam imala 19 godina, samo sam maštala o tome da budem mršava. Toliko sam razmišljala o tome i bila opsednuta, da sam ugrozila svoj život. Unosila sam manje od 300 kalorija dnevno, a sada, tri godine i 15 kilograma kasnije, mogu da kažem da volim sebe. Jedem i pijem šta hoću, provodim vreme sa prijateljima i treniram", rekla je ona.

"Mislila sam, ako smršam, ljudi će me više voleti. Svakog dana sam se smrzavala jer nisam imala dovoljno masnog tkiva. Bolele su me kosti, a glasovi u glavi su ponavljali da nisam vredna hrane", rekla je ona.

Najpre nije potražila stručnu pomoć, već je čitala forume i tamo našla veoma opasne savete. Počela je da se prejeda, i povraća kako bi izbacila višak hrane, nadajući se da će i osećaj krivice "izbaciti" s njim.

"Svaki dan je bio borba, nisam smela da izađem iz kuće. Imala sam napade panike. Konačno su me roditelji naterali da potražim stručnu pomoć", rekla je ona.

Uz savete psihologa i nutricioniste, Kejsi, koja sada ima 24 godine, izgleda nikad bolje i oseća se zdravo i moćno. Postala je lični trener kako bi i drugima pomogla da ostvare svoje ciljeve i budu zdravi!

Pogledajte fotografije pre i posle!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.