Da vam se zgadi život!

"REDOVNO PIJEM SP**MU I VIŠE NISAM BOLESNA!" Donosi mi je prijatelj, a najboljeg je ukusa kada jede ananas

Autor Maja Gašić

U potrazi je i za partnerom koji mora da ispuni jedan uslov...

Izvor: YouTube/Screenshot/Tracy Kiss

Ne tako davno jedna žena je zgrozila javnost kada je otkrila da pravi parfem od vaginalne tečnosti, a za koji tvrdi da deluje kao magnet na muškarce. Gvinet Paltrou je takođe kraljica bizarnih rituala za lepotu, a sada je jedna Britanka otkrila i da je glavni sastojak njene dnevne rutine - sprema!

Trejsi Kis, majka dvoje dece ispričala je kako je pobedila različite bolesti ispijanjem smutija u koji doda kašičicu semene tečnosti, a koju dobija od prijatelja.

"Osećala sam se iscrpljeno i nisam imala energije, ali sada sam puna elana i moje raspoloženje se popravilo. Svaka serija ima drugačiji ukus, u zavisnosti od toga šta je moj prijatelj jeo. Ako je pio alkohol ili jeo nešto jakog ukusa poput špargli, molim ga da mi to kaže kako bih znala da tog dana ne pijem samu spermu. Namirnice poput ananasa i peperminta čine njen ukus boljim i tada ću je rado popiti iz kašike”, objasnila je.

Kis kaže i da njeni prijatelji smatraju da je čudna zbog ovog bizarnog rituala, ali i da nju nije briga. Kako kaže prijatelj joj tri puta nedeljno isporučuje "tečnost".

“Znam da je zdrav, da ne puši, ne pije i ne drogira se, a naterala sam ga da se testira na polno prenosive bolesti. Kada sam mu se prvi put obratila sa ovom idejom, brinuo se da ću njegovu spermu iskoristiti kako bih zatrudnela. Kada sam ga uverila da je to zbog moga bjuti režima, složio se – uostalom, redovno mu je pri ruci!”, kaže Trejsi koja je inače personalni fitnes trener i nutricionista.

Semenu tečnost drži u frižideru, a meša je sa voćem, semenkama, kokosovim ili bademovim mlekom. Kako kaže, često je pije i samu, bez dodataka. 

Ali to nije jedini način kako je koristi. Po savetu kozmetičarke i rozaceu, narodski rečeno crvenilo lica, leči tako što spermu maže na kožu. Pomeša je sa belancima i uljem lavande, a zatim je ostavi na licu 15 minuta. To radi tri puta nedeljno. 

"Želim takvu vezu u kojoj će me partner svakog jutra pitati da li želim jednu ili dve injekcije sperme u svom smutiju", kaže.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.