Stil

HTELA JE SAMO PRAMENOVE, A SVE SE ZAVRŠILO TUŽBOM: Frizerka ju je potpuno unakazila! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Nikome nije jasno kako je uspela baš toliko da joj sprži kosu!

Izvor: TikTok/Screenshot/btrevy16

Svi znamo da nije lako pronaći frizera koji će od naše kose napraviti baš ono što smo mi zamislili. Zato ih neretko i menjamo dok ne nađemo nekoga sa kime se dobro razumemo. Ali, to menjanje je uvek poput kupovine "mačke u džaku" jer nikad ne znate kako će vaša frizura izgledati.

Da rezultati mogu da budu nepredvivi na ličnom primeru je saznala i devojka po imenu Brenda, koja je želela da promeni frizuru, ali i frizerku.

Otišavši u, za nju, novi frizerski salon, Brenda je želela da malo osveži kosu suptilnim svetlim pramenovima, ali je dobila nešto potpuno drugačije. Ne samo što frizura nije izgledala kako je zamislila, već joj je frizerka potpuno spržila kosu!

Brenda je na TikToku objavila video u kojem je prikazala fotografiju frizure koju je htela i koju je pokazala frizerki, a zatim i frizure koju je dobila. Ukratko, dobila je sprženu plavu kosu, sa oštrim prelaskom iz njene prirodne boje u svetliju.

Ova devojka napisala je uz video da to nije radila nikakva početnica, već profesionalna frizerka, koja je tvrdila da je već radila ovakve frizure.

@btrevy16

yes this was done at a salon, no this was not her first “balayage.” Yes I got my money back and reported her. ##hairfail @bradmondonyc

Videvši kakvu je frizuru dobila, Bredna je tražila od frizerke da joj vrati novac, ali ju je i prijavila.

Možda će vas zanimati

"Ne mogu da verujem da misli da je ovo u redu. Rekla mi je da je trebalo da je pustim da popravi grešku. I onda da završim ćelava? Neka hvala!", poručila je devojka, koja je nakon toga otišla kod druge frizerke da joj popravi frizuru. Kako kaže, morala je da i skrati kosu nekoliko centimetara jer je bila previše oštećena.

Njen snimak pregledan je više od dva i po miliona puta i, iako svi znamo da se frizerkama dešava da pogreše i da frizure ne ispadaju uvek onako kako smo zamislili, ovaj slučaj ipak je šokirao mnoge.

"Najviše me nervira to što je rekla da je to već radila. Ako ne znate da radite nešto, nemojte ni da nudite tu uslugu", jedan je od komentara šokiranih pratilaca.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi