Ljudi šokirani

UPOMOĆ, STOPALA SU MI NABORANA I SIVA: Žena objavila fotku i moli za pomoć, a svi joj postavljaju isto pitanje! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Jedna žena objavila je na društvenim mrežama fotografiju svojih stopala i moli za pomoć, a svi su joj postavili isto pitanje.

Izvor: TikTok/Screenshot/msdanalee

Korisnica TikToka objavila je na toj društvenoj mreži fotografiju svojih stopala koja su neverovatno naborana i imaju sivkastu nijansu, a sve to nakon što je slučajno ostala u kadi 16 sati.

"Ovako izgleda kada u kadi slučajno ostanete 16 sati. Kako da brzo vratim stopala u ’normalno’ stanje?", upitala je ona ljude, a video je pregledan više od 650.000 puta.

Ljude je šokirao izgled njenih stopala, ali posle ove grozne fotke svi su joj postavili isto pitanje – kako se uopšte desi da u kadi slučajno provedeš 16 sati?!

@msdanalee

What an accidental 16hr bath looks like! helpppppp ##nyc##fypシ##feet##feetpose##viral

"Čekaj, kako se to desilo slučajno?!", "Kako se nisi utopila?", "Voda se ohladi posle 30-40 minuta, šta si ti radila u kadi 16 sati?", samo su neki od komentara koje su joj ostavljali šokirani pratioci.

Možda će vas zanimati

Iako ona nije otkrila kako se desilo da toliko vremena provede u kadi, mnogi su pretpostavili da je zaspala.

"Ovo se desi kada zaspiš u kadi", napisala joj je jedna korisnica TikToka, dok su drugi opet zbunjeni i ističu da čak i da zaspi, ostala bi u kadi osam-devet sati, a ne 16.

Nakon svega toga, neki su joj poručili da je moguće da ima takozvano imerzijsko stopalo – stanje koje može da se razvije ako stopala predugo budu mokra. Kao posledica toga, može se desiti značajno smanjenje cirkulacije u nogama, kao i smanjena nervna funkcija, što može da dovede do daljih komplikacija.

Ovo stanje tretira se odmaranjem i podizanjem stopala uvis i vodi se računa da stopala uvek budu suva.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi