Kao druge osobe!

TO ŠTO VI RADITE JE KAO LAŽNA REKLAMA: Žene pokazale kako izgledaju bez šminke - neprepoznatljive su! (FOTO, VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Hrabre dame pokazale su kako njihovo lice izgleda sa i bez šminke i zaista su neprepoznatljive - neki kažu i da je to "kao lažna reklama"

Izvor: TikTok/Screenshot/jesthejemini/glam_boss

Šminka može da nam pomogne da nam pomogne da istaknemo ono najlepše na sebi, ali u zavisnosti od toga kako i koliko je nanosimo, može i da nas učini neprepoznatljivim. Posebno ako uz to još dodamo nadograđenu kosu ili perike, modernu odeću...

Dokaz za to su ove žene koje na TikToku ponosno pokazuju svoja izdanja pre i posle šminke, odnosno upoređuju svoj svakodnevni izgled – čupava kosa, lice bez šminke, široke trenerke – sa svojim izgledom kada se u potpunosti srede.

Njihovi snimci objavljeni pod haštagom #beforeandaftermakeup imaju više od 170 miliona pregleda, a one se ne stide da pokažu sva svoja izdanja.

Korisnica Džesi Volk jedna je od najpopularnijih jer su njene promene možda najdrastičnije...

...ali ne zaostaju ni druge dame. Izgled Alicije, 36-godišnje majke iz Njujorka koja je otkrila da je tokom trudnoće ostala bez zuba, potpuno je neuoprediv pre i posle sređivanja i šminkanja.

@princxssglitterhead

Reply to @cassiellightman5 definitely not the same person##catfishingpeople##toothlessprincess##foru##beforeandaftermakeup##withorwithout##teethtok

♬ Colbie Caillat-Try (抖音版) - 妖姬

Ljudi su zapanjeni njihovim transformacijama, a mnogi komentarišu da izgledaju kao potpuno druge osobe kada se našminkaju.

"To što vi radite šminkanjem je kao lažna reklama", "Zbog ovoga ima problem sa poverenjem", neki su od komentara, dok ih drugi hvale na hrabrosti da pokažu kako zaista izgledaju.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi