Dobro joj ide!

ŽELI NAJVEĆU PRIRODNU GUZU NA SVETU: Muškarcima pada vilica na pod kad je vide, a za kritičare ima poruku! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Želi najveću guzu na svetu i ozbiljno se trudi da ostvari svoju želju.

Izvor: Instagram/Screenshot/byvanessaataidess

Model i fitnes fanatik Vanesa Ataides odlučna je u nameri da ima najveću prirodnu guzu na svetu. Da bi to postigla, ustaje u četiri sata ujutro i odlazi u teretanu da vežba.

Ova Brazilka inače provodi više od sat vremena svakog dana radeći vežbe za jačanje zadnjice, dnevno jede po šest obroka bogatih proteinom, kako bi podstakla izgradnju mišića i pomogla telu da se oporavi od napornih treninga.

Vanesine omiljene namirnice su belanca i crveno meso, a da bi unela sve potrebne nutrijente, uzima i suplemente.

"Znam da je to zavisnost. Kada postignem cilj, neću stati, želeću više. Danas želim da imam najveću guzu u Brazilu, a kad to postignem, želeću najveću zadnijcu na svetu", priznaje.

Kaže da je za sada zadovoljna napretkom, do kojeg je došla uz pomoć profesionalnih trenera.

I dok na Instagramu ima skoro 50.000 pratilaca koji obožavaju njen izgled, ponekad se nađe i na meti nekih ružnih komentara. Ipak, kaže da je to neće zaustaviti, već je odlučna da trenira sve dok ne ostvari svoj cilj.

"Osoba koja sudi drugome po izgledu je veoma nevoljena i nesrećna osoba. Onaj ko je srećan i zadovoljan sobom neće gubiti vreme na kritikovanje drugih", rekla je ranije ova devojka na račun onih koji je kritikuju.

(MONDO)