Stil

JELENINA MAJICA ZBUNILA SVE NA ROLAN GAROSU: Strancima nije jasno šta piše, ali Srbi kažu - BRAVO (FOTO)

Autor Maja Gašić

Snažna poruka Noletove supruge na kojoj joj u Srbiji aplaudiraju.

Izvor: Profimedia

Nakon napetog meča zbog koje su u Srbiji mnogi morali da popiju lekove za smirenje, Novak Đoković se plasirao u polufinale Rolan Garosa. Najbolji teniser sveta je odneo pobedu nad Italijanom Mateom Beretinijem, a podršku je imao sa tribina, gde ga je bodrila supruga Jelena.

Kao i obično, kamere su se često okretale ka loži našeg Noleta, a očigledno je bilo da je Jelena privukla pažnju, posebno majicom sa printom.

Noletova supruga, inače veliki ljubitelj ležernog stila, koja je već nekoliko puta do sada nosila majice sa zanimljivim printovima, ovog puta je odabrala komad sa veoma jasnom porukom. Istina za Srbe, ali ne i za strance kojima nije bilo jasno šta je htela da kaže.

"Ćirilica, latinica", pisalo je na Jeleninoj majici, a zanimljivo je da su obe reči bile ispisane suprotnim pismom - "latinica" je napisana ćiriličnim pismom, a "ćirilica" latinicom.

Poruka koju su shvatili svi u našoj zemlji i a koju je Jelena želela i da pošalje u svet jeste da ukaže na činjenicu da smo jedna od retkih nacija na svetu koje ravnomerno koriste dva pisma. 

Izvor: Eurosport/Screenshot

Ovaj njen potez su na društvenim mrežama mnogi pohvalili, a poruke koje su joj uputilo su "Bravo", "Svaka čast, tako se promoviše svoja zemlja"...