OTAC IZ SRBIJE U VIBER GRUPI PREDLOŽIO DA RAZREDNOJ KUPE STAN: "I jedan za direktorku, pamtiće nas do kraja života"

Jedan otac vidno iznerviran megalomanskim predlozima roditelja na temu šta kupiti razrednoj za kraj godine izneo neobičan predlog!

Poslednjih godina aktuelne su roditeljske grupe na Viber-u, gde se majke i očevi dogovaraju oko raznih stvari, između ostalog i oko kupovine pokona za 8. mart, kraj školske godine...

I dok neki roditelji žele što luksuznije poklone, ima onih koji "lude", što od grupa, što od predloga drugih roditelja, a primer za to je jedan otac kojem su se očito smučile megalomanske želje i predlozi, pa je izneo veoma sarkastičan predlog.

"Ja sam mislio ovako. Da svi udružimo sredstva u jednoj banci i primamo platu na istom mestu, i onda da podignemo stambeni kredit i kupimo dve garnisere (garsonjere) - jednu za direktorku, a drugu za razrednu. To će svakako da im ostane večna uspomena na nas i mi ćemo narednih 30 godina biti vezani jedni za druge. Možemo da pitamo i decu šta misle o tome, a možda nema potrebe, složićete se. Molim vas da iznesete svoje predloge", napisao je u on u tvitu koji je postao vrlo popularan i izazvao mnoštvo komentara.

Twitter/Screenshot 

Iako je ovaj tata bio ironičan, iz komentara drugih roditelja može se zaključiti da su roditelji zaista svašta kupovali učiteljima i nastavnicima – od laptopa, preko nakita od belog zlata, do vaučera u skupcenim buticima.

I kako ističu roditelji, neke prosvetne radnike bude stid kada dobiju skupe poklone te se osete neprijatno, ali ima i onih koji se vrlo vidno obraduju i rado ih prihvate.

(MONDO)