Stil

DLAKAVIJA JE OD SVOG DEČKA I UŽIVA U TOME: Nikad nisam imala ovoliko samopouzdanja, on me ohrabrio da ih pustim! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Devojka koja je odlučila da prestane da se depilira i sada je dlakavija od svog dečka, kaže da je puna samopouzdanja zbog novog izgleda!

Izvor: TikTok/Screenshot/barb1a

Barbara Hovermejl (20), počela je da se brije kada je imala samo devet godina i uprkos tome što je godinama želela da prestane, kaže da ju je partner sprečavao u tome govoreći joj da je u tom slučaju "više neće pipnuti".

U međuvremenu je raskinula sa dečkom, pa je 2019. godine prestala da se brije ispod pazuha, dok je dlačice sa nogu prestala da uklanja prošle godine.

Njen sadašnji momak ju je, kako sama kaže, ohrabrio da prestane da se depilira i prihvati svoj prirodan izgled, ukoliko će je to učiniti srećnom.

Barbara sada na društvenim mrežama često objavljuje svoje snimke i slike, kako bi svoje pratioce, a ima ih gotovo šest miliona, ohrabrila da vole sebe i da shvate da su dlake prirodne.

@barb1a

i haven’t taken pics in…. a long time @hijayvn ##fyp##bodyneutrality##bodypositivity##naturalbody##couple##greenscreen

Ona je nedavno napravila i video u kojem je pokazala da su njene dlake na telu duže od dlaka njenog dečka, što je uradila kao odgovor na jedan od surovih komentara koje dobija.

"Sada kada se ne brijem osećam se sjajno jer sam konačno onakva kakva želim. Zaista je prelepo imati dlakavo telo. Osećam da sada imam bolju vezu sa sobom kada se pogledam u ogledalo i ponosna sam na to. Ovo je veliki deo mene koga se nikad nisam stidela, a ako i dobijem neke ružne komentare, ne zanima jer sam puna samopouzdanja, a to je najvažnije", poručila je.

@barb1a

Reply to @pixiewonteatyou YUUUUUP ##fyp##naturalbody##bodypositivity##bodyneutrality##bodyhair

♬ original sound - barbie

Priznaje da se ponekad nađe na meti "mizoginih komentara", da joj pišu kako žene moraju da se depiliraju, ali ističe da većina ipak reaguje pozitivno.

Barbara dodaje i da je dobila mnoštvo poruka u kojim joj žene zahvaljuju što ih je inspirisala da prestanu da se briju, pomogla da zavole sebe, a nekima je bila čak i inspiracija da prvi put obuku bikini.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi