Požalila se

MUŠKARCI SAMO ZURE U MENE, ALI NE SMEJU DA MI PRIĐU: Nisam izbirljiva, ali teško mi je da nađem dečka! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Muškarci nisu imuni na njen izgled, ali ne smeju da joj priđu!

Izvor: Instagram/Screenshot/ccentino

Selin Sentino je 26-godišnja devojka iz Švajcarske koja je, prema sopstvenom priznaju, potrošila oko 30.000 evra na estetske operacije. Uprkos tome što svojom pojavom ne ostavlja muškarce ravnodušnim, kaže da joj je veoma teško da nađe dečka i da je zbog toga sedam godina bila sama!

"Kada izađem sa prijateljima, momci me gledaju kao da žele da me pojedu, onda im uputim mali smešak, kao ’poziv’ da priđu, ali to se nikad ne desi. Ponekad kad smo u klubu i pije se dosta alkohola, priđu da porazgovaraju, ali tada su obično toliko pijani da ne želim razgovor", kaže ova devojka.

Oni koji i skupe hrabrosti da joj priđu, obično na sastanku budu veoma nervozni.

"Uvek su pomalo stidljivi na početku, ali kada započnemo razgovor i vide da sam ljubazna, opuste se malo. Mislim da je veoma slatko to što su na početku stidljivi. Momci uvek kažu da imam jaku auru i da kada uđem u prostoriju mogu da osete moje prisustvo i pre nego što me vide".

Selin ističe i da nije izbirljiva kada su u pitanju momci – treba da bude barem malo viši od nje i da je duhovit, da je zasmejava, kako bi joj se dopao.

"Kada je reč o kosi i licu, to mi nije važno jer mislim da je ličnost mnogo važnija od izgleda"

Inače, Selin je bila na meti vršnjačkog nasilja zbog svog izgleda, i kako sama kaže, osećala se ružno i zarobljeno u svom telu, zbog čega je odlučla da promeni izgled pomoću estetskih operacija.

"Tri puta sam uvećavala grudi i sada svakih nekoliko meseci stavljam filere u lice", priznaje i dodaje da je napokon zadovoljna svojim izgledom, te joj fali još samo dečko kako bi sreća bila potpuna.

(MONDO)