Stil

ČASNA SESTRA OTKRILA TAJNU, INTERNET SE USIJAO! Svi je pitaju samo jednu stvar i ne mogu čudom da se načude! (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Časna sestra koja je hit na TikToku dala je svoja tri najvažnija saveta vezana za neočekivanu temu.

Izvor: TikTok/nunsenseforthepeople

Klodet Pauel je nekada živela u srcu šoubiznis industrije, u Holivudu gde je radila kao fotograf. Odlučila je da se posveti religiji i postala časna sestra, ali je onda otvorila profil na TikToku i postalai  Internet hit!

Sestra Klodet zabavlja i inspiriše svoje pratioce, a mnogi od njih su primetili njen blistavi ten. Pitali su je koliko ima godina i zapanjili se!

"Imam 55 godina", odgovorila je ona u jednom videu a komentari su se samo nizali - "ja imam samo 21 a već izgledam starije od nje"! Zbog toga su žene u komentarima tražile da sestra Klodet otkrije tajnu svoje nege.

"Mnogo divnih žena ostavilo mi je komentare da mi koža izgleda sveže i mladalački. Tražile ste mi da vam napišem svoju rutinu nege, baš i nemam neku rutinu, ali imam nekoliko saveta", napisala je ona uz video koji već ima više od 300.000 pregleda.

Najpre, sestra Klodet štiti se Sunca - od jake svetlosti dobija migrene zbog čega retko izlazi kada je Sunce najjače, i uvek ima ili suncobran ili šešir.

Zatim, koristi samo proizvode za negu bebeće kože.

"Imam osetljivu kožu i alergije, zbog čega se umivam i mažem samo proizvodima za bebe. Uglavnom su jeftini", rekla je ona.

Za kraj, časna sestra je posavetovala pratioce i kako da se snimaju da izgledaju svežije.

"Radila sam u Holivudu i bila sam fotograf. Zbog toga, nešto od mog izgleda je priroda, ali je nešto i dobro osvetljenje. Uvek stojim na istom mestu gde je dobro svetlo, i trudim se da bude prigušeno jer je prigušeno svetlo najbolji prijatelj svačije kože", rekla je ova simpatična časna sestra.

Pogledajte!

(MONDO)

Tagovi