Stil

OVAKVE CIPELE NEMOJTE NIKAD DA KUPITE! Izgledaju JEFTINO koliko god da ste ih platili, stilistkinja objasnila i zašto!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Bez obzira na to od kog su materijala, kakvog su oblika, cipele sa zlatnim detaljima nikada ne bi trebalo da kupite.

Izvor: YouTube/Anna Bey

Odabir cipela je slatka muka za svaku ženu. Ima ih toliko, cene su različite, "računamo" uz koju garderobu će nam ići... I svaka žena trebalo bi da ima jedan elegantni par na koji može da se osloni.

Ali baš tu će napraviti grešku, tražeći cipele koje deluju "skupo". Jedna blogerka i stilistkinja je otkrila koju grešku tu pravimo.

Cipele koje nikada ne bi trebalo da kupite, a ima ih u svim "fast fashion" prodavnicama, su jednostavno rečeno bilo koje cipele koje imaju zlatne detalje, očigledno napravljene od obojene plastike.

Blogerka Ana Bej, koja nam je ranije otkrila zbog čega slučajno izgledamo "jeftino", rekla je da ovakve cipele nikada ne bi trebalo kupiti.

"Cipele sa zlatnim detaljima, za koje je očigledno da su napravljeni od plastike, svima dokazuju da kupujete u jeftinoj prodavnici", rekla je ona.

"To je bukvalno mega jeftino, odmah se vidi da je plastika. Ja bih neke od ovih cipela nosila, kada ne bi imale te detalje, jer su OK", rekla je ona.

"Mnogi brendovi naprave solidne cipele, ali ih onda unište dodavanjem tih zlatnih detalja. Nikada ih ne kupujte", rekla je ona.

(MONDO)

Tagovi