FOTO

ALEKSANDAR PODELIO UTISKE IZ ALBANIJE I ZAPALIO REGION: "Niko ne pliva do bova, svi stoje u moru u kojem ne vide noge"

Autor Nataša Petrović

Poznati hrvatski voditelj i novinar Aleksandar Stanković podelio utiske sa letovanja u Albaniji i zapalio društvene mreže!

Izvor: Facebook/Screenshot/stankovic1682

Letovanje u susednim zemljama i dalje je škakljiva tema u našem regionu, ali gde god da odete, činjenica je da će se utisci razlikovati. Tako, na primer, ima Srba koji su letovali u Albaniji i oduševljeni su svime što su tamo doživeli, neki su imali neprijatna iskustva i slično...

Aleksandar Stanković, novinar i voditelj emisije koja se emituje u Hrvatskoj, Nedjeljom u 2, boravio je u Albaniji, a nakon toga je ukratko podelio utiske na Facebooku.

"Pet kilometara plaže. Pesak i milion ležaljki. Niko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema. Kafa je šest kuna, a ručak četrdeset", napisao je on, a ako to prebacimo u dinare, kafa košta nešto više od 90 dinara, a ručak oko 600.

"Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to 'bulšit', čovek na čoveku 'bla', ali neću. Sve je tačno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kafe", poručio je.

U komentarima su se, očekivano, javili ljudi različitih mišljenja, ali mnogi su mu poručivali da je bolje letovati na jugu Albanije, u Sarandi i Ksamilu, te da su tamo plaže mnogo lepše.

S druge strane, ima i onih koji kažu da "nije nimalo privlačno popiti kafu od šest kuna i ručak od 40", te da "ostaju samo njegovi mišići".

(MONDO)