Hit!

ZBOG NJENOG SNIMKA SVI PIŠU DA SU MUŠKARCI NESPOSOBNI: Pokazala kako mu pravi spisak za prodavnicu – ima i mapu! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Žena pokazala kako pravi mužu spisak stvari koje treba da kupi u prodavnici i ljudi su besni – ispada da su muškarci nesposobni!

Izvor: TikTok/Screenshot/adamxmelinda

Jedan snimak koji je pregleda više od 8,5 miliona puta na TikToku podigao je veliku prašinu!

Naime, žena po imenu Melinda pokazala je u kratkom videu kako izgleda kada mužu pravi spisak namirnica za kupovinu. Ne samo što ona napiše naziv proizvoda i količinu, već mu na papir lepi i nalepnice da ne bi omašio koji tačno proizvod treba da uzme. Pored toga, na spisku je i tačno objašnjeno na kojoj polici se koji proizvod nalazi i koliko košta, a njen muž uz to dobija i papir na kojem je mapa prodavnice.

Iako je ona naglasila da je video zapravo šala, to nije zaustavilo ljude u negativnim komentarima.

"Ono što ovaj čovek pokazuje je nesposobnost da uradi nešto što ne želi i to ipak svali na svoju ženu", napisao je neko.

Mnogi tvrde da se neki muškarci namerno prave nesposobni, kako se ubuduće ne bi od njih očekivalo da obavljaju ovakve i slične obaveze.

"U svakom sitkomu postoji epizoda u kojem tata pokazuje ’trik’ sinu u kupovini nameštaja ili nečemu takvom, kako da se zauvek izvuče iz toga", podsetio je jedan korisnik TikToka, dok jedna devojka kaže da je njen momak jednom prilikom namerno pomešao veš prilikom pranja "kako bi to ubuduće radila njegova mama".

(MONDO)