Stil

VIDEO OD 1,5 MILIONA PREGLEDA! Ako žena ima menstruaciju, a umre, šta se desi? Odgovara POGREBNICA!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Devojka koja je radila kao pogrebnica odgovorila je na neobično pitanje pratilaca

Izvor: TikTok/lovee.miss.lauren

Devojka koja je bila direktorka pogrebnog preduzeća, a potom dala otkaz, pravi je hit na Tiktoku jer odgovara na pitanja koja sve zanimaju, a možda nisu imali kome da ih postave. I da, tu ima i bizarnih pitanja, ali ljudska radoznalost je prirodna a kada ima ko da je zadovolji, nastaju ovakvi snimci! Loren, bivša direktorka pogrebnog preduzeća, na Tiktoku je odgovorila na jedno od bizarnijih pitanja.

"Imam ozbiljno pitanje, ako je žena imala tampon a umrla je, da li ga vi vadite ili ne", pitao je jedan od pratilaca, a Loren je ovako odgovorila i dobila 1,5 milion pregleda!

"Ako umre žena koja je dovoljno mlada da i dalje ima menstruaciju, obično se radi autopsija. Ako je tako, onda će tim koji radi autopsiju ukloniti tampon. Sad, nekada se ne radi kompletna obdukcija i telo opet dođe nazad u pogrebno preduzeće. Desilo mi se da imam tela sa tamponima, i naravno, izvadićemo ih", rekla je ona.

"Ali, tampon ćemo vaditi samo ako radimo balsamovanje tela, jer to znači da imamo saglasnost porodice da se za telo voljene osobe pobrinemo kako treba", rekla je ona.

Pogledajte!

 (MONDO)