FOTO, VIDEO

SMUČILO JOJ SE DA BUDE "DEBELA DRUGARICA", PA JE POSTALA RIBETINA: Devojka pokazala transformaciju, pašće vam vilica! 

Autor Nataša Petrović

Telsa Kafuman je za tri godine smršala više od 50 kilograma i pokazala transformaciju!

Izvor: TikTok/Screenshot/telsah123

Devojka po imenu Telsa otkrila je da joj se smučilo da bude "ružna, debela prijateljica", zbog čega se zarekla sebi da će promeniti svoj život, a njena transformacija je neverovatna.

Ova devojka iz Arizone imala je 136 kilograma i samo 19 godina, a u videima koje je objavila na TikToku otkrila je da je u trenutku kada je imala tu kilažu mislila da "to nije tako loše".

Vremenom je shvatila da se samo pretvara da je srećna, zadovoljna i puna samopouzdanja, pa je u septembru 2018. odlučila da joj je dosta toga da bude "samo ružna, debela prijateljica", pa je otišla na operaciju podvezivanja želuca.

Taj potez joj je potpuno promenio život, kaže da joj je sada mnogo lakše da kontroliše količinu hrane koju jede, ali i svoje navike u ishrani.

U protekle tri godine je Telsa smršala čak 54 kilograma, a počela je i redovno da vežba, što joj pomaže da bude zategnuta.

U videima koje je objavila na TikToku vidi se kako je izgleda pre, a kako izgleda sada, a mnogi kažu da je neprepoznatljiva.

"Svaka ti čast, ovo zaslužuje poštovanje! Daj nam savete, izgledaš sjajno", "Možeš da biraš uglove i stavljaš filtere, ali, sestro, odeća ne laže", oduševljeno su pisali pratioci.

Ona kaže da je jednostavno želela da bude zdrava i da zadovoljna koliko se pravila da jeste.

"Reči ne mogu da opišu kako se osećam, stvarno je najbolji osećaj na svetu kada se osvrnem i vidim šta sam postigla, ne samo fizički, već i mentalno", dodaje.

(MONDO)

Tagovi