Niko nije očekivao ovakav obrt

MUŠKARAC (48) ŽELI DA MU IZRASTU GRUDI: Kad je objasnio sve doktorki, ona mu rekla – TO JE ZA PSIHIJATRA

Autor Maja Gašić

Muškarac želi da mu izrastu grudi, a evo kako je objasnio zašto ima tu želju...

Izvor: Lepa i Srecna

"Ja sam muškarac od 48 godina i nikada se nisam ženio, ali bih voleo da imam ženske grudi. Pročitao sam da biljke mogu da mi pomognu u tome. Da li je to istina?", ovo pitanje dobila je psihološkinja Didri, kolumnistkinja i stručna saradnica britanskog tabloida "The Sun".

Didri, čije poštansko sanduče je svakodnevno zatrpano kojekakvim ispovestima, najčešeće onima o preljubama i problemima u braku i vezama, verovatno ovakvo pitanje nikada nije dobila. Čak i ako izuzmemo da travarstvo uopšte nije njena oblast, mora se priznati da je ono za čim ovaj muškarac čezne kranje neobično.

"Još uvek živim sa roditeljima i radim u baštenskom centru. Voleo bih da imam grudi i ponekad obučem u maminu odeću. Nisam baš zainteresovan za žene ili vezu i nekada sam mislio da sam gej, ali nisam baš siguran. Ipak, voleo bih da imam grudi. Kada bi mi se to ostvarilo, nosio bih široku odeću da ih sakrijem tokom dana, ali da uživam u svojoj ženstvenosti kada sam sam. Da li možete da mi pomognete", napisao je ovaj muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

Psihološkinja mu je odgovorila obazrivo i posavetovala da se ipak obrrati stručnjaku.

"Neki proizvođači takozvanih lekova za povećanje grudi kažu da njihovi proizvodi sadrže biljne sastojke koji pomažu, ali ako bi oni zaista uticali da se grudi povećaju, plastični hirurzi bi ostali bez posla, tar ne?", kaže Didri i savetuje ovom muškarcu da se ipak obrati psihijatru za pomoć.

"To što biste imali grudi, ne bi vas nužno i usrećilo", kaže ona.

MONDO