VIDEO

PLASTIČNI DEO U KUTIJI SA PICOM IMA DRUGU NAMENU OD ONE ZA KOJU ZNAMO? Muškarac objavio snimak, izbila neviđena svađa!

Autor Nataša Petrović

Niste ni pomislili da i za ovo može da se koristi!

Izvor: TikTok/Screenshot/eliyoguy

Sigurno ste primetili da ponekad uz picu koju poručite u kutiji dobijete i mali plastični deo. Reč je o malenom plastičnom krugu koji ima i male "nogare", tako da izgleda kao stočić.

Verovatno ste, kao i većina, pretpostavili da je svrha ovog "alata" da spreči da se poklopac kutije zalepi za picu. Međutim, jedan korisnik TikToka tvrdi da postoji i druga namena ovog "stočića".

On, naime, tvrdi, da uz pomoć ovog malog plastičnog dela možete lako da odvojite komade pice jedno od drugog. Pica inače stiže u kutiji isečena, ali obično ponegde parčad ostanu malo slepljena jedno uz drugo, te je potrebno preseći ih.

Ovaj muškarac na društvenim mrežama je pokazao kako se koristi mali alat za picu, uz poruku: "Koliko ste godina imali kada ste saznali čemu služi mali alat u kutiji za picu?".

Mnogi nisu znali da "stočić" može da posluži i za sečenje pice, što su priznali i u komentarima.

"Upravo sam to naučio", "Sad sam otkrio čemu služi, osećam se kao Bog", pisali su ljudi oduševljeno.

Ova objava pregledana je 12,7 miliona puta i mnogi su zaista iznenađeni onim što su videli, ali drugi odbijaju da poveruju u ovu namenu plastičnog dela.

"Taj stočić nije predviđena za to, nego da spreči da se kutija zalepi za picu", samo je jedan u nizu sličnih komentara, dok ima i onih koji kažu da "nikada u životu nisam video to u kutiji sa picom".

(MONDO)

Tagovi