Stil

NATAŠA JE POTROŠILA SKORO 15 MILIONA DINARA NA ZADNJICU! Imala je 6 operacija i neće da stane - "Muškarci me se plaše!"

Autor Tamara Veličković

Nataša Kraun priznaje da je ekstremna kada su operacije zadnjice u pitanju i želja joj je da njena pozadina bude najveća na svetu.

Izvor: Instagram/natasha_crown_official1

Nataša Kraun, plus sajz model srpskog porekla, ne libi se da ponosno pokaže svoju zadnjicu. Iako često nailazi na negativne komentare, ona smatra da je njena pozadina najlepša. Kako kaže, teži ka tome da ispuni svoj san - da ima najveću zadnjicu na svetu.

U prilog tome govori činjenica da je Nataša za svoje operacije dala skoro 15 miliona dinara. Za sada je imala 6 operacija, a kako kaže, ne planira da stane. Postala je poznata zbog svoje zadnjice i rečenice: "Što veće, to bolje", a uprkos tome što smatra da ima najlepše telo, ne može da pronađe ljubav.

Prema njenim rečima, muškarci se plaše oblika i veličine njenog tela.

"Želim najveću zadnjicu na svetu. Za mene je najbolje kada je najveće! Poznata sam po svojoj velikoj guzi", kaže Nataša koja se osvrnula i na činjenicu da nije srećna u ljubavi.

"Moja poslednja veza bila je pre sedam godina. Prilično sam ekstremna, pa mislim da me se ljudi plaše. To je strašno za muškarce", ističe ona.

Nataša je prvi put "podigla guzu" kada je imala 20 godina.

"Imala sam šest operacija, ali trebalo bi da imam sedmu. Kada sam počela da vežbam u teretani, pala mi je pamet ideja da napumpam zadnjicu. Moj put je krenuo odatle. Veće je uvek bolje, a ja se zaista nadam da ću naći dečka", kaže ona.

Pogledajte kako Nataša izgleda:

(MONDO)