Platila zdravljem

NE MOGU DA ZATVORIM OČI NITI DA SE SMEJEM! Hirurzi uništili Juliju - bivša MISICA o jezivim posledicama korekcija

Autor Tamara Veličković

Julija Tarasević, bivša misica Rusije, ne može da pomera ni jedan deo lica nakon što se podvrgla estetskim zahvatima.

Izvor: YouTube/screenshot/ Телеканал 360

Pre dve godine, Ruskinja Julija Tarasević, odnela je titulu prve pratilje na izboru za mis. Ipak, ubrzo nakon toga, odlučila je da uradi nekoliko korekcija, kojima danas većina devojaka pribegava, ne sluteći da će joj se od tog momenta drastično promeniti život.

Julija je odlučila da ove zahvate obavi u jednoj klinici u Krasnodaru u Rusiji, a za ovu proceduru izdvojila je oko 4.000 dolara. Kako je rekla, želela da je da uradi zatezanje lica, korekciju očnih kapaka i mini liposukciju, a nakon obrađenih zahvata, lice joj je bilo previše otečeno i usledila je upala.

"Došla sam kod njih sa zdravim, lepim licem. Želela sam samo da mi naprave male korekcije, ali sam izgubila svoje zdravlje", rekla je Julija.

Lepa Ruskinja danas ne može da pomera svoje lice, da zatvori oči niti da se smeje, a zbog komplikacija koje je zadobila, išla je na nekoliko operacija koje je platila više od 20.000 dolara. Ni jedna operacija nije bila uspešna i odlučila je da podnese krivičnu tužbu protiv klinike i doktora koji su joj izveli ovu proceduru.

Prema njenim rečima, dva lekara, koja su učestvovala u ovome, tvrde da komplikacije nisu nastale njihovom krivicom, nego zbog retkog genetskog defekta koji Julija ima.

"Moje oči ne mogu da se zatvore. Ne mogu da se nasmejem. Ne mogu da pomerim gornju usnu. Ni jedan deo mog lica ne funkcioniše. Otišla sam na operaciju bez straha jer su sve analize bile dobre a drugo, pre ovoga imala sam isto plastičnu operaciju na nosu i nije bilo nikakvih problema i svakako nikakve genetske abnormalnosti", ispričala je Julija za ruski Kanal 1.

Osim toga, Ruskinja je otišla na hitnu operaciju kako bi se sprečila nekroza očiju - potpuno odumiranje tkiva. Julija je istakla da je njeno lice u ožiljcima, jer su hirurzi pokidali tkivo na obrazima.

"Hirurzi pokušavaju mene da proglase krivom za ono što se desilo. Lekari koji su mi unakazili lice sebe oslobađaju svake odgovornosti i ja ću pravdu naći na sudu", kaže Julija dok su lekari trenutno pod istragom.

Pogledajte kako Julija danas izgleda:

Julija Tarasević
Izvor: YouTube

(MONDO)

Tagovi