Stil

DŽENIFER ANISTON JE U 54. SAVRŠENO SEKSI, A EVO I KAKO: Otkriveno - 10 godina živela na samo jednom jelu!

Autor Maja Gašić

Da li znate šta Dženifer Aniston najviše voli da jede?

Izvor: Youtube/TBS/screenshot

Glumica Dženifer Aniston koje je nedavno napunila 53 godine važi za jednu od najzgodnijih u Holivudu, a tajna njene vitke linije leži u redovnom vežbanju i zdravoj ishrani. Glumica je više puta naglašavala da vodi računa o svom telu, da ne pije i ne puši i trudi se da živi zdravo. 

Uloga Rejčel iz planetarno popularnoj seriji "Prijatelji" donela joj je slavu, ovaj sitkom se snimao deset godina, a za sve to vreme je Anistonova praktično živela na jednom jelu. Reč je Kob salati.

"Uvek smo jeli Kob salatu u koju bi Dženifer dodala još ćureću slaninu i leblebije. Ako jedete istu stvar 10 godina, barem bi to onda trebalo da bude dobra salata, zar ne?", izjavila je glumičina prijateljica Kortni Koks koja je u "Prijateljima" igrala Moniku.

Inače, Kob salata se originalno priprema od zelene salate, paradajza isečenog na kockice, slanine, pilećih prsa, kuvanih jaja, isečenog avokada, plavog sira i mladog luka, a kao dresing se koristi mešavina maslinovog ulja i soka od limuna. 

Međutim, po završetku snimanja ove serije Anistonova je promenila omiljeno jelo. Pa tako je Kob salatu zamenila vegetarijanskom varijantom, bulgur salatom sa leblebijama, krastavcima, crvenim lukom, peršunom, mrvljenim feta sirom i oljuštenim pistaćima.

"Meksička hrana i dobra salata čine me srećnom", izjavila je jednom prilikom ova glumica.

Saznajte i kako glumica uvek ima besprekornu frizuru, kao i kako to uvek izgleda savršeno...

MONDO