Stil

BOTOKS ZAMENIO TRETMAN KOJI JE SVE TRAŽENIJI! Dr Lalošević - nećete se bockati, a evo čemu je sve namenjen!

Autor Tamara Veličković

Ako želite da zategnete lice, postoji procedura koja je potpuno bezbedna!

Izvor: Prva TV/screenshot

Sve žene žele da imaju nežno, hidrirano i zategnuto lice, a proleće je period kada većina ubrizgava botoks. Ipak, postoje i one žene koje se plaše igle i bilo kakvih estetskih zahvata, a doktorka Jasmina Lalošević otkriva zamene popularnog botoksa!

Ona je u emisiji "Jutro" na Prvoj, preporučila ženama da što više borave u prirodi, kao i da se optimalno izlažu suncu. Ipak, otkrila je da se u svetu praktikuju različite metode hidratacije i oporavka kože tela, a koje nisu bazirane na ustaljenim estetskim tretmanima kao što su botoks i hijaluroni.

"U centru su sada metode koje nisu bazirane na botoksu, već na revitalizaciji i hidrataciji kože. Sada je u modi tzv. hidrafejšl. To je tretman pomoću posebnog aparata, koji hidrira i regeneriše kožu tela, a da je pri tome ne bocka i ne stimuliše agresivnim pristupom", rekla je doktorka.

Prema njenim rečima, kožu bi u narednom periodu trebalo zaštiti od jakih sunčevih zraka, koristeći različite zaštitne faktore ali i koktele različitih vitamina i aminokiselina.

"Kožu ne bi trebalo samo zaštiti od štetnog uticaja, već bi je trebalo i ojačati uz pomoć različitih vitamina. Kokteli vitamina amino kiselina su nešto čime kožu stimulišemo da bude otpornija, pogotovo kada pričamo o suncu", otkrila je doktorka.

(MONDO)

Tagovi