Konačno

ŽAO MI JE, NEMA ŠANSE DA NOSIM TRUDNIČKU ODEĆU! Rijana otkrila šta stoji iza ŠOKANTNOG oblačenja - stilista ne spava!

Autor Tamara Veličković

Iako su mnogi mislili da Rijana sama smišlja svoje stajlinge tokom trudnoće, pevačica ističe da ima stilistu koji zbog njenih zahteva ne spava.

Izvor: Profimedia

Popularna pevačica i novopečena milijarderka Rijana pozirala je za naslovnicu Voga i još jednom ponosno pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće. Ipak, umesto da komplimente dobija na račun izgleda, Rijana se konstantno susreće sa negativnim komentarima na račun modnih kombinacija.

Bura komenatara nastala je kada se Rijana pojavila u tangama i skroz providnoj haljini, a taman kad su svi mislili da je to sve, pevačica se pojavila u muškim boksericama, dok trudnički stomak uopšte nije prekrila.

Ona je, konačno, u najnovijem intervjuu za magazin Vogue, govorila o majčinstu, a dotakla se i, sada već, dobro poznatog trudničkog stila.

"Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: 'Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice'. Žao mi je, previše mi je zabavno da se doterujem. Neću dopustiti da taj deo mene nestane samo zato što se moje telo menja", rekla je Rijana.

Na pominjanje farmerica za trudnice Rijana je zakolutala očima. Kako kaže, ako to nije nešto što je nosila pre trudnoće, onda to nije nešto što će nositi sada. I dok su mnogi mislili da je pevačica sama osmišljavala svoje stajlinge, ona otkriva je za njen trudnički stil zadužen stilista.

"Znam da ne spava jer se moje mere doslovno mogu menjati iz sata u sat. Zapravo, sigurna sam da će nakon ovoga tražiti povišicu. Nadam se da smo uspeli da definišemo ono što se smatra pristojnim za trudnice. Moje telo trenutno radi neverovatne stvari i toga se neću sramiti. Ovo vreme treba biti slavljeničko. Zašto bih skrivala svoju trudnoću?", objasnila je pevačica.

Pogledajte kako je Rijana izgledala u muškim gaćama:

 A evo kakva se pojavila na jednom događaju:

 Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi