FOTO

SNIMIO PRIRODU, PA DOŽIVEO IZNENAĐENJE KAD JE UVEĆAO FOTKU: "Kakva slučajnost, nisam mogao da verujem kad sam video"

Autor Nataša Petrović

Muškarac fotografisao prirodu, a kad je zumirao fotku, doživeo je neviđeno iznenađenje!

Izvor: Twitter/Screenshot/@bestgav

Gevin Best iz Londona šetao je Belfastom i usput napravio prelepu fotografiju prirode, sa vidikovca odakle "puca pogled" grad. Rekli biste, ništa neobično, a tako je mislio i on, dok nije došao kući i prebacio fotografiju na svoj računar.

Tada je iznad stene uočio neku "tačkicu", a kada je zumirao, ima je šta i da vidi – muškarca kako skače u vazduh raširenih ruku i nogu. Reč je, najverovatnije, o nekom ko je u tom trenutku pozirao za fotografiju osobi sa kojom se tu našao, ali slučajnost je htela da i Gevin baš u tom momentu "škljocne" aparatom.

"Pomislio sam kako je to neverovatna slučajnost da sam ga snimio baš u tom trenutku jer nisam imao pojma da se neko tamo nalazi sve dok kod kuće nisam uvećao fotografiju. Situacija mi se učinila zanimljivom pa sam je podelio na Tviteru", rekao je ovaj muškarac za fotografiju koja je objavljena 2018. godine, a koja s vremena na vreme iznova potaje aktuelna na društvenim mrežama.

Inače, mnogi su u komentarima izrazili zabrinutost da je možda reč o osobi koja skače s litice, ali ih je Gevin brzo razuverio, dodajući da se na nekoliko fotografija koje je uslikao vidi da se tu nalazi dvoje ili troje ljudi.

(MONDO)