Stil

KIM KARDAŠIJAN "ODUVALA" U HALJINI MERILIN MONRO: Morala da smrša 7 kg da bi ušla u nju, ali vredelo je truda! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Kim Kardašijan zablistala na Met gali u haljini Merilin Monro, morala da smrša sedam kilograma da bi se uvukla u toaletu!

Izvor: Profimedia

Starleta Kim Kardašijan bila je jedna od slavnih gošći Met gala bala održanog u Njujorku, a na ovaj glamurozni događaj došla je u društvu dečka Pita Dejvidsona.

Sve oči bile su uprte u nju kada se na crvenom tepihu pojavila kao Merilin Monro, i to u njenoj haljini iz 1962. druge godine, koju je slavna plavuša nosila kada je pevala, sada već čuvenu, rođendansku pesmu Džonu Kenediju.

"Bio je veliki izazov, kao da sam ušla u ulogu. Odlučna sam bila da mora dobro da mi stoji", rekla je Kim, koja je morala da smrša čak sedam kilograma kako bi se uvukla u ovu haljinu.

Starleta je otkrila da je toaleta u njen dom stigla privatnim avionom iz muzeja u Orlandu, da je haljina stigla u pratnji obezbeđenja i da je morala da nosi rukavice dok ju je isprobavala.

"Uvek sam mislila da Merilin ima obline. Kada sam shvatila da mi ne stoji kako treba, došlo mi je da plačem jer nije postojala mogućnost za prepravku", priznala je Kim, nakon čega se "bacila" na mršavljenje.

"Nosila sam sauna odelo dva puta dnevno, trčala na traci, skroz izbacila šećer i ugljene hidrate, jela samo povrće i proteine. Nisam se izgladnjivala, ali sam bila striktna u tome da moram da uspem".

Kim Kardašijan je na crvenom tepihu prošetala u originalnoj haljini Merilin Monro, a zatim se presvukla u repliku, da je slučajno ne bi oštetila.

Blejk Lajvli je, inače, bila jedna od najbolje obučenih na ovom događaju, a pogledajte kako su izgleda najskandaloznije obučene slavne dame:

Vanesa Hadžins

Kamila Kabeljo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)