Saveti

KAKO JE HALE BERI USPELA DA IZBACI ŠEĆER IZ ISHRANE: "Bilo mi je mnogo teško, a posle jednog trenutka smanjila se želja"

Autor Tamara Veličković

Hale Beri uspela je da izbaci šećer iz ishrane, a ne krije da joj je bilo mnogo teško da ga se odvikne.

Izvor: YouTube/Tamron Hall Show/Screenshot

Hale Beri je jedna od retkih žena za koju čitav Holivud kaže da se ne menja. Na vitkoj figuri i mladolikom izgledu zavide joj i duplo mlađe, a ona je često isticala da ne postoje nikakva čudotvorna pomagala već samo zdrava ishrana i trening.

Kao mala obožavala je slatkiše, a onda su joj lekari u 22. godini dijagnostikovali dijabetes. To je bio trenutak u kom je prelomila da izbaci šećer iz ishrane, a ne krije da joj je bilo mnogo teško.

"U ranim dvadesetim godinama, baš pre nego što su mi dijagnostifikovali dijabetes, bila sam zavisnica od šećera. Dan sam počinjala slatkim pahuljicama i raznim vrstama kornfleksa, nakon čega bih se dodatno zasladila bombonama. Bila sam konstantno pod uticajem šećera", rekla je Hali Beri.

Odlučila je da izbaci slatkiše, ali i da smanji unos voća.

"Prve tri nedelje mi je bilo jako teško. Osećala sam jake glavobolje i nagle promene raspoloženja! Ali, posle toga mi se želja smanjila. Ukus mi se potpuno promenio, a zdravlje se poboljšalo", ispričala je glumica.

Kada je objavila fotografiju u izazovnom kombinezonu sa dubokim dekolteom, nizala su se pitanja o njenom izgledu. Hale je jednom prilikom otkrila da redovno jede supu od kostiju koja je puna kolagena. Izbegava sokove i često jede povrće, a redovno pije i limunadu.

Pogledajte kako ona izgleda:

(MONDO)