Stil

ODMAH UBELEŽITE U KALENDARU 27. MAJ! POČINJE BEOGRADSKI BURGER FESTIVAL: 10 dana uživanja u vrhunskoj klopi i provodu!

Autor Maja Gašić

Svratite na Kalemegdan od 27. maja do 5. juna i budite deo Beogradskog burger festivala!

Izvor: Promo

Nakon napornog radnog dana, gužve na poslu, stresa i pritisaka, svima je potrebno opuštanje, a jedan od najboljih načina da napunite baterije jeste odlazak u prirodu. Ako se još u toj "prirodi" nudi neki zabavan i kvalitetan sadržaj, pa još ima i dobre hrane - to je pun pogodak!

Jedno od takvih mesta, a koje nikako ne treba da propustite, jeste Kalemegdan i to u periodu od 27. maja do 05. juna, kada se održava ovogodišnji Beogradski burger festival!

Osim vrhunske klope i zabavnog sadržaja, na omiljenoj lokaciji i simbolu Beograda očekuje vas i bogat muzički program, ali i zabava za najmlađe posetioce.

Gurmani će uživati u najsočnijim burgerima od najboljeg mesa koje pripremaju vrhunski majstori. Čak i oni sa najosetljivijim nepcima biće zadovoljni! Posle dobre klope, obavezno se zasladite na nekom od štandova koji nude veliki izbor slatkiša i sladoleda.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dobra klopa je glavni, ali ne i jedini razlog da posetite Burger fest. Bogat muzički program, živi nastupi, pregršt zanimljivih igara i takmičenja podići će vam raspoloženje i duh i pružiti priliku da sa porodicom i prijateljima stvorite jedinstvene uspomene!

Pripremite se već sada, zabeležite u kalendaru 27. maj i obavezno povedite prijatelje i porodicu na Beogradski burger festival!

MONDO