Uništava salo!

ČAROBNA VODA SKIDA KILOGRAME KAO OD ŠALE, A BOMBA JE ZA ZDRAVLJE: Rastvara masne naslage u krvnim sudovima i holesterol

Autor Maja Gašić

Voda sa krastavcem i još tri sastojka je čudnovata za mršavljenje.

Izvor: YouTube/Screenshot/Choco Cloud Cake

Svako ko ima problema sa suvišnim kilogramima bi voleo da se reši viška i to što lakše - bez mnogo para, gladovanja, muke i vremena. Nažalost, ne postoji magični "lek" koji će vam pomoći da to i ostvarite preko noći jer, na kraju krajeva, niste se ni ugojili za jedan dan.

Ipak, postoji jedan krajnje jednostavan napitak koji iziskuje minimalno truda i novca, a koji postiže neverovatne rezultate kad je reč o mršavljenju, ali i očuvanju zdravlja.

Čarobno piće

Čudesni napitak za mršavljenje sastoji se od vode, limuna, đumbira, krastavca i nane. Iskustvo osoba koje su ga uzimale svakodnevno pokazalo je da zaista ima "magična" svojstva. U jednom eksperimentu su učestvovale gojazne žene koje su pile pola litre ove "začinjene" vode svakog dana i to u periodu od dva meseca. Na kraju se ispostavile da su dosta smršale, a analaza krvi je pokazala drastično poboljšanje svih "kritičnih" parametara, kao što su glukoza, holesterol, itd.

Za srce i krvne sudove

Ovo piće ne samo da pomaže da se bez mnogo muke rešite suvišnih kilograma, već se ispostavilo i da ima pozitivan uticaj na zdravlje. Na primer, blagotvorno deluje na funkcionisanje kardiovaskularnog sistema.Ovde je ključna namirnica đumbir. On značajno snižava krvni pritisak, što posledično smanjuje rizik od koronarnih bolesti. Osim toga, hrani srce mnogim korisnim supstancama, rastvara masne naslage u sudovima, a takođe značajno smanjuje rizik od infarkta miokarda i moždanog udara.

Kako se pravi?

Ovaj napitak pomaže da se oslobodite viška masti ubrzavajući metabolizam i poboljšavajući varenje. Da biste napravili ovo piće, potrebno je da iseckate 1 limun i 1 krastavac (prethodno ih očistite). Narendajte đumbir na sitno rende (takođe ga prvo ogulite), iseckajte nekoliko listova mente. Sve prelijte sa dva litra vode sobne temperature, dobro izmešajte i ostavite da se ohladi u frižideru.

Podelite celu količinu na osam doza i pijte tokom dana. Prvo na prazan stomak, a zatim pola sata pre obroka i sat posle jela. Nakon dva meseca napravite pauzu. Rezultati će vas oduševiti! Kilogrami će se topiti, a još ćete uvek imati dobro rashlađeno piće da vas osveži!

MONDO