Saveti

NEĆETE VEROVATI KAD ČUJETE KOLIKO ANAMARIJA IMA GODINA: Objasnila šta se desilo i vrlo je prosto - 3 navike su ključne!

Autor Tamara Veličković

Anamarija Kalebić stalno dobija pitanja na račun svog izgleda, a sada otkriva šta je uradila da bi izgledala toliko mlađe.

Izvor: Tiktok/@annamariakalebic

Anamarija Kalebić ima 50 godina, ali njen izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Evidentno je da izgleda dosta mlađe, negovana je i vodi računa o svom zdravlju.

Ova žena se svakodnevno susreće sa maltene istim komentarima i pitanjima o svom izgledu: kako izgleda toliko mlađe, da li ima estetske operacije, na kakve tretmane ide, a ona otkriva da je tek u 40-im napravila jednostavnu promenu.

Ona na društvenim mrežama često promoviše zdrav način života, pa je tako i otkrila da je osećala da je "zaglavljena u kolotečini i da nikako nije mogla da pronađe motivaciju". Međutim, kako se približavala 50. godini, napravila je neke promene i od tada ih se striktno pridržava.

"Imam skoro 51 godinu, ali otkako sam usvojila ove promene, osećam se bolje i zdravije nego ikad. Postoji mnogo tretmana i procedura koje možete da sprovedete u borbi protiv procesa starenja, ali verujem da najbolji način za početak dolazi iznutra", kaže Anamarija.

Ona otkriva da je u svoju ishranu uključila integralnu i kuvanu hranu, fokusirajući se na uključivanje svežeg voća i povrća. Zatim je počela da trenira, a poseban akcenat stavila je na vežbe snage.

Njen treći i poslednji savet jeste da povećate unos proteina, pa je tako ponosno pokazala snimak proteinskog smutija i večere.

"Zaista sam se plašila da napunim 50 godina, pa sam odlučila da uradim nešto po tom pitanju. Moje zdravlje, vežbanje i način razmišljanja su sada doveli do toga da se osećam bolje nego u svojim dvadesetim", rekla je ona.

Pogledajte kako izgleda:

(MONDO)