FOTO, VIDEO

VESNA DE VINČA POKAZALA KAKO IZGLEDA U KUPAĆEM POSLE 32 DANA GLADOVANJA: Iz Grčke otkrila i kako da letujete jeftino!

Autor Nataša Petrović

Vesna de Vinča 32 dana je sprovodila strogi režim ishrane, zapravo gladovanja, a onda je pokazala kako izgleda u kupaćem! Dala je i savete za jeftino letovanje!

Izvor: Instagram/Screenshot/vesnadevinca

Vesna de Vinča (64) nedavno je zaprepastila javnost kada je objavila da započinje "kuru" čišćenja tela i mršavljenja, koja podrazumeva da tokom dana pojede samo deset do 15 trešanja sa košticama.

Ona se više od 20 dana hranila na ovaj način ili bolje reći gladovala, a sada je objavila snimke sa letovanja u Grčkoj, gde je pokazala kako izgleda nakon ovog režima.

Ne samo što je Vesna pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, već je objavila i kratak video sa uputstvima kako jeftino letovati. Ona inače boravi na Sitoniji i kaže da je tamo moguće letovati "svetski, robinzonski", za simboličan novac.

"Dakle, dođete na Sitoniju, uzmete sobu ili stančić sa kupatilom, zavisi koliko vas ide. Iz tog stančića izlazite u osam ujutru, a vraćate se u devet uveče, mrtvi umorni, i već oko deset, jedanaest uveče ste spremni za spavanje.

U međuvremenu obilazite na desetine neverovatnih uvala, plaža, zaliva, šuma. To je takva lepota, to je takvo bogatstvo, za zdravlje, za onoga ko ume da vidi lepo. Znači ceo dan, ponesete vodu, sendviče, sokove, voće, ništa više... Uveče kad se vratite neka supica sa decom.

I znači uživate, uživate, uživate i menjate, istražujete, fotografišete, pokušavate da u svemu pronađete onu divnu iskru lepote. Čovek koji se vraća prirodi - on se leči", poručila je Vesna.

Inače, Vesna je u nizu fotografija i snimaka koje je objavila rekla i da je, uprkos svim izazovima na odmoru, nastavila da sprovodi svoj režim gladovanja, 32 dana zaredom.

(MONDO)