Preko trnja do zvezda!

ZAVRŠILA PRAVNI, PA SVE NAPUSTILA I PRODAVALA STARU ODEĆU: Danas živi u luksuznoj vili na Baliju - ovo je KLJUČ USPEHA!

Autor Teodora Boškovski

Da je moguće promeniti posao i život iz korena, dokazala je ova devojka i otišla na Bali.

Izvor: Instagram/Screenshot/hollieamc

Većina ljudi retko može i želi da izađe iz svoje komfort zone. Uvek je teško napustiti nešto, poput posla ili toksičnog odnosa i krenuti novim putem, ali ova devojka je dokazala suprotono.

Holi Mari (25) iz Londona, mesecima unazad je planirala da sa svojim dečkom otputuje na Bali i tamo otpočne novi život, s obzirom da joj je prethodni posao bio naporan i nikako nije uživala u njemu. Nakon što je pokrenula biznis putem interneta, tako da više ne mora da dolazi u kancelariju i radi sa ljudima, sinula joj je genijalna ideja. Spakovala je stvari i sa dečkom se uputila pravac na Bali.

Tokom studija, osnovala je onlajn prodavnicu putem koje je prodavala svoju odeću koja joj više nije bila potrebna. Nakon što je diplomirala, shvatila je da može pristojno da zarađuje za život od vođenja onlajn biznisa. Mlada preduzetnica sada živi na Baliju oko dve godine sa dečkom, i to ni manje ni više nego u prostranoj vili sa bazenom.

''Počela sam tako što sam prvo prodavala staru odeću, koja mi je postala velika, s obzirom da sam dosta smršala. Na mesečnom nivou zarađivala sam do 4.500 evra'', objasnila je Holi.

Kao student nije imala dovoljno para za sve životne potrebe. Iako je nakon diplomiranja našla posao u struci i radila kao pravnica u kancelariji, ipak se odlučila da da otkaz i posveti se preduzetništvu.

''Kancelarijski posao mi je bio dosadan i znala sam da želim da radim nešto mnogo slobodnije'', rekla je ona i dodala da je ''prešla dug put'', preko jedenja jeftine testenine do savršenog života na Baliju.

Da ne planira tu da se zaustavi govori i to da se aktivno bavi i vođenjem društvenim mreža i na taj način takođe zarađuje. Ona pravi različite sadržaje na Internetu i deli savete o Baliju, a koji su značajni turistima koji nameravaju da posete ovo tropsko ostrvo.

''Uživam u danima ovde dok sam mlada, jer znam da neće trajati večno Čak je i samo šetanje pasa na plaži i posmatranje talasa za mene posebno'', rekla je ona za kraj.

Pogledajte kao izgleda život ove devojke na Baliju:

 (MONDO)