Da li je realno?

NI ZA ŽIVU GLAVU NE PRIZNAJU DA SU NEŠTO RADILE – SVE PRIRODNO?! Hirurg RASKRINKAO zvezde – evo šta je svaka POPRAVILA

Autor Teodora Boškovski

Da li je sve prirodno ili je ipak "radio nož"? Evo šta su operisale Dženifer Lopez, Demi Mur i Nikol Kidman!

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/jlo/demimoore

Žene, kada dođu u kasne četrdesete polako osećaju promene kako u razmišljanju, tako i na telu. Menopauza je jedna od njih, a pristuan i oslabljen tonus mišića, kao i pojava bora i seda.

Prema rečima poznatog holivudskog hirurga, doktora Rikarda Fratija, u poslednje vreme je zaustavljanje starenja postao imerativ među ženama. On je analizirao poznate dame i tretmane kojih se (navodno)  pridržavaju kako bi postigle da izgledaju mladoliko i iskreno rekao koliko su one zapravo prirodne...

Dženifer Lopez

Latinoamerička diva, Dženifer Lopez i dok je bila mlađa izgledala je zategnuto poput "praćke", a sada u 53. godini i dalje svakodnevno trenira i vodi računa o zdravoj ishrani. A njen recept za ovakav izgled jeste redovan san, tačnije osam sati dnevno i pet treninga u toku nedelje.

"Ne pijem, ne pušim i ne konzumiram kofein", rekla je jednom prilikom i dodala da sve ove loše navike utiču da koža brže stari. Prošle godine, nakon što je javnost komentarisala da je radila botoks, ona je jasno odgovorila: "Po stoti put vam kažem, nikada nisam radila botoks, niti bilo kakvu operaciju".

Doktor i estetski hirurg Frati ipak kaže:

"Da bi imala ovakvo telo sa 53 godine, isrkreno mislim da je radila liposukciju na stomaku, kao i zatezanje kože na rukama. Možete da videte da su joj ruke zategnute".

Demi Mur

Majka troje dece, glumica Demir Mur priznala je 2010. godine da je nešto radila na telu, ali da nije u pitanju lice. Kada je reč o hrani i vežbanju, ona je rekla da jede samo kada je gladna i prestaje momentalno kada oseti sitost. Murova uvek jede samo zdravu hranu i nikako ne unosi grickalice.

"Plivam, surfujem, radim jogu i koristim tegove", rekla je ova zanosna lepotica u 59. godini i dodala da za negu lica koristi samo najkvalitetnije proizvode.

A onda se oglasio hirurg!

"Demino telo izgleda veoma definisano, što sugeriše da je mogla da radi liposukciju i zatezanja kože. Njeni obrazi izgledaju puni, jagodice su izražene, a koža je glatka. Ovi rezultati se pre svega postižu uklanjanjem bukalnih masnih jastučića i transferom masti na obraze."

Nikol Kidman

Ova zanosna plavuša i dobitnica Oskara, u 55. godini izgleda bolje nego ikad, a veruje se da su za njen savršen ten i kožu zaduženo redovno korišćenje krema za sunčanje, kao i nekonzumiranje cigareta.

"Potpuno sam prirodna. Jesam radila botoks, ali sam ga posle sklonila", izjavila je jedanput.

Kidmanova redovno trči, bozi bicikl i radi jogu.

"Njeno telo je veoma definisano što se može postići redovnim vežbanjem, ali i procedurama zatezanja. Nikol takođe nema bora, što može da ukaže da je radila botoks ili ugrađivala filere", rekao je poznati hirurg i dodao na kraju da njeno telo zaista izgleda prirodno.

(MONDO)