Stil

ŠOK IZDANJE GLUMICE KOJA IGRA PRINCEZU DAJANU! Prvo pojavljivanje posle kraljičine smrti, izgleda kao SLEPI MIŠ! (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pogledajte šok izdanje glumice koja igra princezu Dajanu!

Izvor: Profimedia

Glumica Ema Korin, koja u hit seriji "Kruna" (The Crown) igra princezu Dajanu, šokirala je sve izdanjem na crvenom tepihu u Torontu. Glumica promoviše film "My policeman" na festivalu, a svi su gledali u njen neobični stajling! 

Plavokosa Ema (26) obukla je visoko sečeni bodi, zajedno sa crnim hulahopkama i dugim plaštom. Internet zajednica već ju je "rastrgla" na mrežama, i uglavnom je upoređuju sa Betmenom ili slepim miševima!

Ema je pokazala i tetovažu anđela na nozi, a stajling je upotpunila diskretnom šminkom, nalepnicom na licu i dijamantskim minđušama.

Izvor: Profimedia/JA/Everett Collection

Inače, tokom prethodnog vikenda na većini svečanih dešavanja odavala se počast kraljici Elizabeti Drugoj, pa se Ema pridružila nizu zvezda koje su u Veneciji ili Torontu nosile crnu boju. Ema je za ulogu princeze Dajane nagrađena Zlatnim globusom, pogledajte kako izgleda u seriji "Kruna"!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)