Para na paru ili nešto drugo?

ZAVELE SU TRULE MILIJARDERE, A EVO KAKO IZGLEDAJU: Glumice, supermodeli i "obične" žene koje su se BAŠ DOBRO UDALE

Autor Maja Gašić

Ko su i kako izgledaju žene koje su se udale za milijardere?

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/salmahayek

U svetu postoji skoro 3.000 milijardera koji su na čelu nekih od najvažnijih i najvećih kompanija na planeti. Nema toga što ne mogu da kupe, neki se luksuziraju, bahate se i dele krov sa nekoliko žena, neki, pak, biraju da žive skromno i van očiju javnosti. Ali, da li znate kako izgledaju njihove žene? Kako izgledaju one koje su uspele da ih ukrote (makar javno) i koje s njima dele sve - i dobro i loše, i milijarde i skandale?

Nije iznenađenje što se među njima nalaze manekenke i holivudske glumice, a evo koje dame su se "baš dobro udale", kako se to popularno kaže u Srbiji...

Makenzi Bezos

Izvor: Screenshot/Youtube

Makenzi Bezos je bivša supruga osnivača Amazona Džefa Bezosa. Par je bio u braku od 1993. do 2019. godine, a kad su se rastali, postigli su nagodbu od 37 milijardi dolara za razvod, čime je Makenzi postala treća najbogatija žena na svetu. Inače, Bezos je sad u vezi sa Loren Sančez čiji provokativni stil ne prestaje da iznenađuje javnost.

Prisila Čen

Mark i Prisila Zakerberg sa ćerkom Maks (1. decembar 2015).
Izvor: Mark Cukerberg, Facebook/MONDO portal.

Prisila Čen je udata za Marka Zakerberga, suosnivača Fejsbuka. Diplomirala je na Harvardu i po profesiji je pedijatar. Pomogla je suprugu da uspostavi Inicijativu Čen-Zakerberg 2015. godine, koja se obavezuje da će donirati 99 odsto njihovih akcija na Fejsbuku.

Kejt Midlton

Kejt Midlton je udata za princa Vilijama, unuka nedavno preminule kraljice Velike Britanije Elizabete Druge. Nakon što je Čarls Treći postao kralj Britanije, Vilijam je nasledio očevu titulu princa od Velsa. Kejt, ova majka troje dece, veliki je filantrop, a jedan od njenih glavnih projekata je rad na podizanju svesti o mentalnom zdravlju dece. Važi i za jednu od najstilizovanijih dama plave krvi u svetu i Britanci je obožavaju

Pogledajte fotografije sadašnje princeze od Velsa...

Miranda Ker

Bogatstvo Mirande Ker, bivšeg supermodela Viktorija Sikrita, procenjeno je na 45 miliona dolara, što je čini izuzetno bogatom i to sasvim neovisno od muža. Ova lepotica se 2017. udala za suosnivača "Snapchat-a" Ivana Špigela, čije bogatstvo je procenjeno na oko 4,9 milijardi dolara.

Pogledajte galeriju slika Mirande Ker...

Selma Hajek

Glumica raskošnih oblina Selma Hajek je udata za Fransoa-Anrija Pinoa, generalnog direktora Keringa, koji poseduje brendove poput Gučija i Iv Sen Lorana. Njegova trenutna neto vrednost procenjuje se na oko 33,2 milijarde dolara.

Pogledajte galeriju sa fotkama Selme Hajek...

Dženet Džekson

Sestra Majkla Džeksona i pop zvezda Dženet, bila je (istina kratko) udata za milijardera Visama Al Manu, katarskog biznismena. Zbog ljubavi je promenila veru, par je dobio sina, ali ubrzo po porođaju je pevačica napustila Visama.

Izvor: Instagram/JanetJackson

El Mekfirson

Drugi muž supermodela El Mekfirson je Džefri Sofer, milijarder u oblasti nekretnina u Majamiju. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2009. godine, nakratko su raskinuli 2012. godine, a zatim su bili u braku od 2013. do 2017. godine.

El Mekfirson
Izvor: Profimeda

Džejn Fonda

Glumica Džejn Fonda samtra se članicom holivudskog kraljevske porodice čiji su svi članovi visoko nagrađivani i mahom dobitnici Oskara. Proslavila se 60-ih godina, potpuno je promenila 80-e kad je počela da promoviše zdrav život i aerobik, a još uvek aktivno glumi. Sama Džejn, koja je uvek vodila buran život, vredi oko 200 miliona dolara, ali je imala i bogate muževe. Jedan od takvih partnera bio je Ted Tarner, koji je bio njen suprug od 1991. do 2001. Tarner je osnovao CNN, a vredi 2,2 milijarde dolara.

Izvor: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka

Šarlin Vitstok je u mladosti bila olimpijska plivačica u Južnoj Africi, a svog supruga - sina Grejs Keli i princa Alberta od Monaka, upoznala je na plivačkom turniru 2006. Njih dvoje su se zaljubili i venčali 2011, što znači da se Vitstok udala za jednog od najbogatijih članova kraljevske porodice. Princ Albert je "težak" oko milijardu dolara, a o Šarlin od Monaka se poslednjih godina piše zbog njenog krhkog metnalnog zdravlja.

Izvor: Profimedia

Džeri Hol

Džeri Hol se ovih dana razvela od  Ruperta Mardoka, novinskog mogula s kim je bila u braku od 2016. godine. Hol je poznata manekenka, a javnost je najviše pamti kao bivšu ženu Mika Džegera.

Loren Pauel Džobs

Loren Pauel Džobs, udovica Stiva Džobsa, najbogatija je žena u svetu tehnologije, čija je vrednost procenjena na 18,8 milijardi dolara. Njih dvoje su se upoznali na poslovnoj školi Stanford, gde je ona prisustvovala jednom njegovom predavanju. Loren je osnivač "Emerson Collective-a", fondacije koja se zalaže za obrazovanje, reformu imigracije, socijalnu pravdu i očuvanje životne sredine.

Izvor: Profimedia

Melinda Gejts

Melinda Frenč je bila udata za Bila Gejtsa, suosnivača Majkrosofta, a par se razveo 2021. Njih dvoje su se upoznali dok je radila u kompaniji kao generalni direktor informacionih proizvoda, a venčali su se 1994. Melinda je sada kopredsedavajući fondacije "Bill & Melinda Gates", koja se fokusira na pružanje zdravstvene zaštite i protiv siromaštva. Od tada su donirali 50 milijardi dolara u dobrotvorne svrhe.

Kejt Kepšo

Kejt Kepšo je udata za slavnog reditelja Stivena Spilberga. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma "Indijana Džons i hram sudbine" iz 1984. godine, u kom je igrala glavnu ulogu. Spilbergovo bogatstvo je procenjeno na 3,7 milijardi dolara.

Izvor: Profimedia

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO