Ni struka, ni kuka

PRVO SE SKINULA GOLA, A SAD SE BLAMIRA BEZ BRUSA U HALJINI OD 500 RSD: Britni popljuvali na mrežama – IMAŠ LI OGLEDALO?

Autor Maja Gašić

Britni Spirs se našla na meti kritika korisnika društvenih mreža, a ovog puta nije to što se slikala gola, već zato što se obukla!

Izvor: Instagram/britneyspears/screenshot

Britni Spirs je nekada bila devojka o kojoj maštaju muškarci širom sveta, a na koju se devojke ugledaju i kopiraju svaki detalj koji ponese. Od tada je prošlo 20 godina, a ova pop zvezda je prošla kroz pakao. Psihički problemi, burni razvodi, skandali u javnosti i pre svega problemi sa ocem koji je donedavno bio i njen zakonski staratelj, uzeli su danak. Kako psihički, tako i fizički. 

Danas Britni nije ni primeti onom super seksi devojčorku kakav je bila na početku i većim delom svoje karijere. I mada očajnički pokušava da povrati nekadašnju vitku figuru, a prijatelji kažu da se čak i previše iscrpljuje treninzima i vodi računa o ishrani, ipak rezultati nisu zadovoljavajući...

Za njene fanove ona je i dalje najlepša i najzgodnija, ali problem koji mnogima bode oči jeste što pop diva izgleda ne primećuje neke svoje nedostatke, pa tako i da joj krpice koje je nekada mogla da nosi, sada joj nikako ne stoje... Poslednji video koji je objavila na Instagramu to i dokazuje, a pevačica je zbog njega dobila mnogobrojne kritike...

Pogledajte šta je to iznerviralo korisnike mreža...

Iako u opisu videa Britni kaže "Moje telo, moj izbor", to nije sprečilo korisnike Instagrama da se obruše na nju i saspu brojne uvrede kako na njen izgled, tako na odabir garderobe. Pevačica je obukla trenutno najmoderniji model haljine, sa prorezima na struku, ali efekat koji je želela da postigne je daleko od očekivanog.

"Haljina od pet dolara (oko 500 dinara), nigde struka, a šminka kao da je izašla ispod tuša", "Zašto neko ne pomogne ovoj ženi? Zar ne vide da joj nije dobro?", "Nekada lepotica, a vidi je sada... Ovo je tužno...", "Pogledaj se u ogledalo, da li vidiš na šta ličiš",  komentarisali su. 

I ranije je Britni na mrežama objavljivala skandalozne snimke i slike, mađu kojima su neke na kojima je potpuno obnažena, a reakcije korisnika mreža nisu izostale. Uvrede su pljuštale, ali najviše je bilo onih koji su bili zabrinuti za njeno mentalno zdravlje...

Pogledajte skandalozne slike nage pevačice koje su zapalile mreže.

A kad se i obuče, ni to nije sa ukusom, mnogi su primetili. O tome svedoče i neke od poslednjih fotografija koje su takođe ocenjene kao neukusne, a pevačicin stil "jeftin".

 A šta vi mislite, da li su kritike na mestu?

MONDO