Problem u najavi

DOBILA NEOBIČNO UPOZORENJE OD KOMŠINICE: Obuci se kad sledeći put izlaziš napolje - plaši se za muža, ali devojka ODBIJA

Autor Teodora Boškovski

Devojka je blago rečeno, ostala u čudu nakon što je dobila neobičnu poruku od komšije, tačnije njegove žene!

Izvor: Shutterstock/Ploypailin_PK/tiktok/@emilyk8zz

Kamere na ulaznim vratima kuća ili stanova su odličan način da zaštitite kako svoj dom, tako i sebe od mogućih provalnika, međutim nekim ljudima ipak služe za neke druge stvari.

Jedna devojka, po imenu Emili je to i dokazala, nakon što je na TikTok-u podelila video u kojem prikazuje neobičnu poruku koju je dobila od prvog komšije, tačnije njegove žene.

"Moj muž može da te gleda preko sigurnosne kamere. Molim te obuci pantalone kada izlaziš da bacaš smeće", pisalo je na parčetu papira, a u potpisu je stajalo "tvoja komšinica". Međutim, dok bi nekoga na njenom mesto ova poruka veoma uvredila, devojka je to stoički podnela, a čak joj nije ni zasmetalo.

"Ne zanima me. Volim da uživam u životu", napisala je ona sa namerom da neće poslušati molbu njene komšinice. Komentara je bilo raznih, a najviše se izdvojio jedan u kojem je korisnik savetovao da im piše nazad:

"Hvala, ali dobro sam. Pozgovarajte sa svojim mužem, a ne sa mnom", napisao je on. S druge strane, jedan korisnik je napisao da bi trebalo da im kaže da isključe kamere koje gledaju na njen prilaz, dok su se nekoliko njih složili da bi to ipak najteže palo komšiji.

Pogledajte i video u kojem devojka objašnjava šta se tačno desilo:

 (MONDO)