Rekle su žene

MUŠKARCI SA OVIM POSLOM SU NAJPRIVLAČNIJI: Srpkinje navele na koja zanimanja "OTKIDAJU" - nije sve u sakou i kravati!

Autor Teodora Boškovski

Na ova zanimanja kojim se muškarci bave žene u Srbiji "otkidaju". A evo i koja su!

Izvor: Pexels / Snapwire

Odelo ne čini čoveka, ali šta je sa zanimanjem? Da li određeni posao kojim se muškarac bavi može da ga učini privlačnijim? Da li je to posao koji iziskuje sako i kravatu ili neko drugo radno odelo?

Na ova pitanja, pokušale su da odgovore Srpkinje na popularnom forumu za brojne savete i nedoumice, a ovo su samo neki od odgovora. Među prvima, istakao se jedan univerzalan:

"Manje mi je bitno zanimanje, a više stav čoveka prema njegovom zanimanju. Ako muškarac ima strast prema onome što radi, stručan je u svom poslu, ako taj posao nekome na neki način pomaže i još uz to nije pun sebe, to je instant seksepil."

U komentarima su se našla različita zanimanja, a među kojima su bila: detektiv, profesor, doktor i vatrogasac. Jedna žena je ipak rekla kako joj je muškarac koji je stomatolog i nosi belo odelo, ipak najprivlačniji. A bilo je i onih koje su smatrale da seksepilom zrače i automehaničar i tatu umetnik. Jedna se čak i našalila, te je rekla kako je izrazito privlače muškarci koji su završili filozofiju.

A koje je po vašem mišljenju zanimanje najprivlačnije?

(MONDO)