Stil

OBUKLA KLASIČNE BAPSKE GAĆE I POMUTILA RAZUM MUŠKARCIMA! Svaku drugu pljuju zbog ovoga, a njoj otvaraju vrata! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Hejli Biber obukla je donji veš koji bi možda mnogi muškarci osudili, ali njoj se, izgleda, sve prašta.

Izvor: Profimedia

Jedna od najtraženijih manekenki Hejli Biber pojavila se na jednom događaju u vrlo neobičnom izdanju. Da je fotoreporteri nisu sačekali ispred jednog restorana, možda ne bismo ni primetili šta je obukla. Razlog je taj što se na prvu činilo da je manekenka obukla običnu crnu dugačku haljinu, ali blicevi fotoaparata otkrili su kako stajling zaista izgleda.

Hejli je zapravo obukla donji veš - brushalter bez korpi, koji više liči na gornji deo kupaćeg kostima i gaćice za koje bi, da se ne lažemo, skoro svaki muškarac rekao da su "bapske". Preko donjeg veša, obukla je skroz providnu haljinu od tankog materijala i privukla poglede mnogih.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, Hejli su mnogi pohvalili zbog stajlinga, ističući koliko je "seksepilna". Manekenka je uz ovu kombinaciju uparila sandale sa visokom štiklom, a kosa je, kao i uvek, ostala ravna i opuštena.

Podsetimo, Hejli je ove godine doživela moždani udar. Tada je obavestila javnost da je imala mali krvni ugrušak u mozgu, što je izazvalo nedostatak kiseonika. Manekenka je snimila video pod nazivom "Pričam svoju priču", te je tako na Jutjubu ispričala svoje iskustvo.

Pogledajte njen najnoviji stajling:

 ...kao i ostale fotke slavne manekenke:

(MONDO)