ANKETA

OBJAVLJENA LISTA NAJZGODNIJIH ŽENA SVETA, DA LI SE SLAŽETE? Glumica odnela ubedljivu pobedu, 3. put dobila ovu titulu!

Autor Tamara Veličković

Objavljena je godišnja lista najzgodnijih slavnih dama, a prvo mesto pripalo je glumici koja zgrće milione!

Izvor: Shutterstock/Loredana Sangiuliano

Kada je nedavno objavljena lista najlepših ljudi, koju su naučnici sklopili specijalnom metodom, rezultati su mnoge iznenadili. Tada je prvo mesto zauzela Bela Hadid, koja je dobila 94,35 odsto poklapanja sa drevnim grčkim standardima lepote. Mnogi se nisu složili sa tim, a sa trona ju je ubrzo skinula slavna glumica Džodi Komer.

Ipak, nijedna od njih nije odnela pobedu kada je reč o najzgodnijim damama. Kao i svake godine, australijsko izdanje časopisa Maxim objavilo je godišnju listu najzgodnijih poznatih žena iz sveta glume, sporta, muzike. Prvo mesto zauzela je glumica čije vam je lice dobro poznato, a mnogima i omiljeno.

Za najzgodniju glumicu proglašena je Margot Robi, žena koja je ovu laskavu titulu osvojila treći put! Robi se proslavila ulogama u filmovima "Wolf Of Wall Street", "I, Tonya", "Suicide Squad" i "Bombshell", a publika sa naših prostora trenutno može da je gleda u filmu "Amsterdam". Inače, nedavno je otkriveno da Margot nosi i titulu najplaćenije holivudske zvezde, a sve zbog honorara koji je dobila za film "Barbie".

Strani mediji pisali su da je Margot za ulogu u filmu koji je nastao po istoimenoj lutki, dobila neverovatnih 12,5 miliona američkih dolara! Ovo je definitivno lep zaključak 2022. godine za Margot Robi, koja je jednom prilikom otkrila kako održava zdrav i lep izgled.

"Volim hranu, vino i dobar provod s prijateljima. Isto tako ne volim osećaj kad znam da ne izgledam najbolje. Dobra ishrana i trening moraju da budu na prvom mestu u mom životu kako bih se osećala dobro", rekla je glumica koja obožava da igra tenis, trči i ide na ples.

"Mislim da je najatraktivnija stvar zabavljati se i biti slobodan, raditi ono zbog čega se osećate najbolje kako bi svetu pokazali svoje najbolje kvalitete", zaključila je glumica.

Neka poznata imena zauzela su daleko niža mesta. Na primer, Kajli Minog našla se na 86. mestu, dok je glumica Rebel Vilson, popularna "bucka", zauzela 26. mesto.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)