Vau!

NIKAD NEĆETE DA POGODITE KAKO SE PRAVI KITKAT ČOKOLADICA: Momak sve objasnio, a ljudi u šoku - GENIJALNO ILI PREVARA?

Autor Teodora Boškovski

Evo kako se pravi poznata čokolada KitKat?

Izvor: Tiktok/Mehaniq

Većina je kao mala obožavala čokoladicu "KitKat", a neki je i danas tamane kao blesavi. Oni koji su je jeli znaju da je sačinjena od dosta hrskavog keksa i čokolade. Međutim, da li ste se ikada zapitali kako se ona zapravo pravi?

Jedan momak po imenu Zek FIlms nedavno je neke razočarao, a druge oduševio nakon što je otkrio ovu dobro čuvanu tajnu. On je u videu sve detaljno objasnio, pa čak i demonstrirao kako se zapravo pravi KitKat čokoladica, a evo o čemu se radi.

"Neke KitKat čokoladice se tokom pravljenja polome", započeo je on svoje obraćanje, a zatim nastavio priču.

"I umesto da ih tako polomljenje bacaju, zaposleni ih izdvoje, izmrve i dodaju malo šećera", rekao je Zek u snimku i dodao da tako dobijenu smesu, dobro izmisksuju, a zatim preliju čokoladom. I zapravo to je onaj hrskavi sastojak koji se nalazi unutar čokolade. Ispod njegovog videa koji je postao viralan na Internetu, usledili su brojni komentari i pitanja:

"Ali od čega je onda napravljena prvobitna, originalna KitKat čokolada", upitao je jedan, dok je drugi bio oduševljen ovim postupkom kompanije, jer se na ovaj način sprečava uzaludno bacanje hrane. Inače, KitKat čokoladica se sastoji od šećera, mleka u prahu, kakaa, pšeničnog brašna i kakao puter.

Pogledajte i video u kojem je razotkriven proces pravljenja:

 (MONDO)