Srbi otkrili

SRBI OTKRILI IDEALNA MESTA ZA PRVI DEJT! NA JEDNOM NAJBOLJE PROCENJUJETE OSOBU: Mirna ili bučnija, jedno je najbitnije

Autor Teodora Boškovski

Srbi otkrili koja su idealna mesta za prvi dejt. Pogledajte neke od odgovora!

Izvor: reddit/printscreen/shutterstock/Mariia Kan/

Svi se sećamo tih prvih momenata zaljubljivanja, kada više razmišljamo o "toj" osobi nego o sebi, dok nam leptirići u stomaku ne jenjaju. A pravi trenutak sreće nastaje kada dođe momenat za prvi dejt odn. sastanak. Gde odvesti lepšu polovinu? U neki otmeni kafić ili ipak u prirodu?

Upravo je ovo pitanje mučilo jednog našeg sugrađana, te je pomoć potražio od drugih na poznatom forumu za razmenjivanje mišljenja. Ovo su neki od odgovora i saveta, a možda će i vama neki dobro doći:

"Prvi dejtovi su mi bili na raznim mestima, od stana, do kafića, šetnje po parku pa onda sednemo negde... Ono što je bitno jeste razgovor", glasio je među prvim komentarima, dok se drugi korisnik nadovezao i napisao da je savršena ideja duga šetnja i mirnija lokacija sa manje ljudi. Treći je ipak smatrao da je nebitno gde se nalazi sa svojom simpatijom i šta rade, već da je najbitnije da razgovor lepo teče i da ne postoji dobro poznata "neprijatna tišina".

"Prvi dejt, iako je kontra svim društvenim normama jeste da je pozovem kod sebe i da napravim večeru. Znam da je poziv u stan insinuacija za nešto drugo, ali ja stvarno smatram da je to idealan dejt: Nešto skuvam, družimo se, pričamo. Ne oćekujem ništa. Negde sam pre par godina video komentar: 'Istinsko lice svake osobe se vidi dok jede. Tu nema prostora šminkanju i poziranju. Znači dvoje ljudi koji pričaju, jedu, uživaju, i to je to", smatrao je jedan korisnik.

A onda se i oglasila jedna devojka, te je napisala da su za nju idealan prvi izlazak šetnje u nekim mirnijim delovima ili na nekom mesto sa lepim pogledom na grad, kao što je na primer neki vidikovac.

"U suštini mirna mesta gde možete da budete sami i pričati. Kao žensko po meni je to bolje nego odlazak u neki kafić i slično", dodala je ona.

A koja je za vas idealna lokacija za prvi dejt?

(MONDO)