VIDEO

OD ZANOSNE I ATRAKTIVNE PLAVUŠE OSTALE SU SAMO "KOST I KOŽA": Pevačica objavila zabrinjavajući snimak - NEPREPOZNATLJIVA

Autor Tamara Veličković

Da li biste danas prepoznali Džesiku Simpson koja se potpuno osušila?

Izvor: Youtube/Screenshot/Jessica Simpson

Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson ima česte oscilacije kada su kilogrami u pitanju. Priznala je da je i sama robovala nezdravim navikama, problemi sa kilogramima počeli su tokom karantina, a otkrila je i da je alkohol potpuno izbacila. Tvrdi da dve godine nije "liznula ni kap", a onda je počela da praktikuje poseban režim ishrane.

Napravila je neverovatnu transformaciju - sa 120 kilograma spala je na 40, ali najnoviji snimak zabrinuo je javnost. Džesika je objavila video u kom reklamira svoj brend, koji je pao u skroz drugi plan. Niko se nije ni osvrnuo na proizvode, svi su pisali isto: "Šta se desilo sa Džesikom?".

Pevačica danas izgleda neprepoznatljivo. Fanovi su pisali da je sada samo "kost i koža", a mnogi su primetili da jako sporo govori, zbog čega svi imaju sumnju da glumica ima zdravstveni problem. "Ništa od one lepotice", "Džesika, nemoj više da mršaviš, izgledaš bolesno", "Meni ne deluje da je dobro", "Ne bih je prepoznao!", glase samo neki od komentara koji se mogu naći na društvenim mrežama.

Džesika se u nedavnom intervjuu osvrnula na oscilacije u kilaži, ističući da je svesna da to javnost najviše zanima i da se za proces mršavljenja obratila nutricionisti. U jednom trenutku, glumica je imala preko 110 kilograma, što je bilo ogromno opterećenje za njenih 1.61 koliko je visoka. Ipak, sada mnogi smatraju da je preterala.

Inače, ona se i u prošlosti našla na meti kritika jer preteruje sa intervencijama i filerima, zbog čega njeno lice deluje drugačije na skoro svakoj objavi, te je nekad teško prepoznati onu slatku plavušu koja je "harala" Holivudom pre 17 godina. Takođe, Džesika je jednom prilikom objavila fotografiju staru 4 godine, iz perioda kada je rešila da prestane da pije.

Pogledajte kako Džesika izgleda u pomenutom snimku:

...a i kako izgledaju fotografije kada se uporede sa nekadašnjim izgledom:

(MONDO)