Zanimljivo

RUS ZAUSTAVIO SRPKINJE U BEOGRADU I PITAO IH KAKVE MUŠKARCE VOLE: Evo koji tip ih najviše privlači, a jedno je PRESUDNO!

Autor Teodora Boškovski

Ruski poznati jutjuber upitao je nekoliko Srpkinja kakvi ih muškarci najviše privlače. A ovo su neki od odgovora!

Izvor: YouTube/screenshot/Илья Николаевич

Ruski jutjuber i influenser, Ilija Nikolajevič, poznat je po svom video sadržaju iz različitih zemalja, a koji uglavnom objavljuje na Jutjubu. On je jedan od modernih i digitalnih putopisaca, a ovoga puta je odlučio da obiđe i Srbiju. U Beogradu je iskoristio priliku da zaustavi nekoliko devojaka na ulici i upita ih kakve muškarce one vole.

A evo šta su Srpkinje rekle kakvi ih muškarci privlače. Odgovori će vas oduševiti:

Prvu na koju je naišao bila je Đurđa (20), koja je rekla da joj se sviđaju uglavnom visoki, ne previše mišićavi, ali ni previše mršavi muškarci. Prema njenom ukusu on mora da bude duhovit, zanimljiv i pametan.

"Privlače me veoma visoki, preko dva metra i tamnoputi muškarci. Mora da ima tamnu kosu i oči i da bude Srbin", rekla je Sara (24) i dodala joj je veoma važno da bude duhovit i džentlmen.

"Mora da zna kako da se ponaša sa devojkom, treba da joj otvori ili pridrži vrata. Takve sitnice devojkama znače. Ne volim nekulturne momke, volim fine momke koji su kao medvedići", dodala je ona.

Jana (18) nema određeni tip, već joj je bitno da joj se muškarac samo svidi, ali postoji uslov - mora da bude duhovit. Većina devojka je rekla da ne voli "bezobrazne" i nepristojne momke, a bilo je i onih koje su isticale da je bitno da bude mišićav i jak, kako bi ih zaštitio. Kako god, na kraju svega, zaključak je da duhovitost igra presudnu ulogu kod muškarca!

(MONDO)