VIDEO

OTKRIVENO ČEMU SLUŽI NAJPRODAVANIJI PROIZVOD, KUPCI U ŠOKU: Pogrešno ga koristili, nadaju se da je samo "GLUPA" REKLAMA!

Autor Tamara Veličković

Kozmetički proizvod koji je oborio sve rekorde u prodaji zapravo ima drugu namenu.

Izvor: Shutterstock/Leszek Glasner

Kako biste se vi osećali kada biste saznali da je ono što nanosite na lice namenjeno intimnom delu tela? Ljubitelji Benefit Cosmetics brenda ostali su šokirani nakon što je ova kompanija otkrila stvarnu namernu proizvoda pod nazivom Benetint Lip & Cheek Stain.

Dok su milioni ove ruževe nanosili na usne, brend je objavio video u kom pokazuje da je mala bočica jarkih boja namenjena bojenju bradavica. "Pre nego što dođete kod nas, da, dobro smo! Benefitova originalna formula nije bila namenjena samo usnama ili obrazima", pisalo je u opisu videa koji je kompanija objavila, a koji broji hiljade pregleda.

U snimku se vidi kako muškarac otvara bočicu ruža za usne i nanosi na svoje bradavice, koje potom poprimaju neprirodnu jarku boju. Pretpostavlja se da je brend na početku imao zamisao da ovaj proizvod posveti profesionalnim plesačima. Kada je jedna devojka tražila proizvod koji bi mogao da istakne njene bradavice, sestre Ford koje su osnovale kompaniju, kuvale su latice ruža kako bi dobile ono što se traži.

Proizvod je za kratko vreme postao popularan, ali sada se prvenstveno koristi za usne i obraze, a dolazi u pet različitih nijansi. Ipak, ako je suditi po komentarima, ovaj snimak je kompaniju koštao velikog gubitka kupaca. Čak i oni najverniji ljubitelji, istakli su da više neće kupovati popularne ruževe za usne.

"Ljudi, da li je ovo istina? Možda više niko nema kreativnost kada je u pitanju promocija proizvoda", "Ja se nadam da je ovo samo glupa reklama", "Da li je ovo zaista bilo potrebno?", "Šta?! Bolje da nisam saznala ovo", "Loš potez", "Bila sam velika obožavateljka brenda, ali mislim da je vreme da prestanem da ga pratim", "Sad me ovo saznanje odvraća od ruževa", "Ova reklama je šokantna za vašu kompaniju, upravo ste otišli na dno liste brendova za šminkanje", glasili su komentari, ali bilo je i onih koji su podržali brend.

"Kada bi ljudi uopšte znali razlog zašto su ruževi bili namenjeni bradavicama, ne bi se toliko uvredili ovim postom", "Ljudi, farbanje bradavica je bilo namenjeno svim striptizetama", "Ovo je odličan proizvod za svakoga ko ima ožiljke ili želi da naglasi svoje bradavice", pisali su najverniji ljubitelji.

Pogledajte kako se ruž koristi za bradavice:

(MONDO)