FOTO

MA KAKVA DIJETA, OTIŠLA SAM U TURSKU SA 9.000 € U DŽEPU! Pogledajte neverovatnu razliku, vratila se kao DRUGA OSOBA!

Autor Tamara Veličković

Kada je shvatila da joj dijete ne pomažu, odlučila je da ode na niz operacija u Tursku gde je postigla neverovatnu promenu.

Izvor: Instagram/kaysbypassjourney_

Kejli Boldvin Vilkinson iz Velike Britanije oduvek je bila buca, kako kaže. Uprkos tome, njeni kilogrami počeli su drastično da se nagomilovaju nakon porođaja, a ona je konstantno bila na dijetama. Ipak, jo-jo efekat bio je neminovan: taman što smrša nekoliko kilograma, ponovo se vrate.

Zato je odlučila da uradi gastrični bajpas kako bi smanjila unos kalorija. Skupila je 9.000 evra i uputila se u Tursku, a vratila se kao druga osoba. Na operaciju je potrošila 3.500 evra. a godinu dana kasnije dala je 5.000 evra za uklanjanje viška kože. Danas, ni sama ne prepoznaje svoju figuru u ogledalu. Transformacija je odradila svoje.

"Uvek sam bila bucmasta, ali počela sam da se borim sa svojom težinom nakon što sam rodila dete. Stalno sam bila na dijeti, izgubila bih par kilograma, ali onda bi proradio jo-jo efekat i vratilo bi mi se još. Postalo je još teže izgubiti težinu nakon rođenja drugog deteta. Upala sam u kolotečinu i jedva sam kuvala. Bilo je mnogo lakše jesti hranu za poneti. Trošila sam oko 200 evra nedeljno na ishranu", iskrena je ona.

Gastrični bajpas je hirurška procedura nakon koje je potrebno manje hrane da bi se osetila sitost i generalno se manje kalorija apsorbuje iz hrane koja se konzumira. Kejli joj se podvrgla u oktobru 2020. godine, a danas ponosno pokazuje rezltate kod kojih je razlika evidentna. "Nisam imala operaciju samo zbog sebe, već i zbog svoje dece", kaže ona, a nakon obavljenog posla odlučila je da ugradi silikone u grudi.

"Sada sam u mogućnosti da više stvari radim sa decom, vodim ih na kupanje ili trčanje po parku. Prokomentarisali su koliko sam srećnija, što je bilo neverovatno čuti. Nisam više gojazna, ne ostajem bez daha kad se penjem stepenicama i zglobovi me više ne bole", rekla je Kejli. Pogledajte slike pre i posle:

(MONDO)