Da li je moguće?

NE MORAM DA VIDIM MUŠKARCA DA BI ZNALA KAKAV JE U KREVETU! Po*no glumica šokirala - Dovoljna mi je samo slika "alatke"

Autor Teodora Boškovski

Mlada glumica za odrasle ponovo je šokirale mnoge svojom izjavom!

Izvor: Twitter/screenshot/GiaOhMy

Iako je i dan-danas, u 21. veku, pričanje o se*sualnim temama i dalje tabu, mladoj po*rno glumici, poznatijoj kao Gia OhMaj (24), to ne predstavlja nikakav problem. Ona je u porno industriji prisutna od 2019. godine i veoma je aktivna u njoj.

Gia je prethodno otkrila, na osnovu svog iskustva, da muškarci obožavaju kad ih ponižava - tačnije da vole kada im kaže kako imaju mali polni organ. A ovog puta je dodatno šokirala mnoge nakon što je u jednoj emisiji izjavila da na osnovu muškog polnog organa može da prepozna kakav je on u krevetu.

Njoj nije potrebno ni da upozna muškarca, niti da vidi kako izgleda na slici, već joj samo fotografija polnog organa može reći sve o njemu.

Izvor: YouTube/screenshot/The Bougie Show

"Muški polni organi su jedinstveni, tako da svaki muškarac ima drugačiji i poseban izgled istog", izjavila je Gia, a zatim dodala da je veoma aktivna na društvenoj mreži Tviter, a na kojoj redovno postavlja eksplicitne fotografije.

"Kada na Tviteru neka po*no kompanija postavi sliku nečijeg polnog organa, ja tačno znam kakav je to muškarac u pitanju", rekla je ona za kraj.

(MONDO)