Stil

NAJZGODNIJA ŽENA SVETA ODUVALA KOLEGINICE NA CRVENOM TEPIHU: Vlasnica laskave titule NE ISTIČE OBLINE - tako se to radi!

Autor Tamara Veličković

Slavna glumica Margot Robi pojavila se na dodeli nagrada britanske Akademije za filmsku i televizijsku umetnost i oduševila jednostavnim i elegantnim izdanjem.

Izvor: Profimedia

Margot Robi, glumica koja je nedavno po treći put proglašena najzgodnijom ženom sveta, oduvala je koleginice elegantnim izdanjem. Bez obzira na to što je ponosna vlasnica laskave titule, Margot gotovo nikad ne ističe svoje atribute i obline na neprimeren način. To je dokazala i na crvenom tepihu na dodeli BAFTA nagrada koja se svake godine organizuje.

Glumica je sa osmehom pozirala ispred fotografa, a njen stajling dobio je najviše ocene modnih znalaca. Margot se opredelila za kombinezon jednostavnog kroja koji ima zvonaste nogavice i blejzer crne boje sa zlatnim dugmićima. Sa vrlo svedenom šminkom i zlatnim minđušama, glumica je lepršavom gumicom vezala gornji deo kose i pokazala kako da izgledate zavodljivo bez ikakve doze vulgarnosti.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, čini se da Margot posrami svoje koleginice gde god da se pojavi, jer se mnoge silno trude da izgledaju drugačije i na kraju zadobiju negativne reakcije. Podsetimo, Margot nosi i titulu najplaćenije holivudske zvezde, a sve zbog honorara koji je dobila za film "Barbie".

Strani mediji pisali su da je Margot za ulogu u filmu koji je nastao po istoimenoj lutki, dobila neverovatnih 12,5 miliona američkih dolara! Pogledajte kako je izgledala na dodeli nagrada:

...kao i neka od najlepših izdanja slavne glumice:

(MONDO)