Da ili ne?

KAD ME MAME VIDE U ŠKOLI, SVE SE UZBUDE! ŽENE NAPALE NAJZGONIJEG TATU: Nećemo se*s sa tobom, ovo nama treba - GORE MREŽE

Autor Teodora Boškovski

Jedan otac dvoje dece tvrdi da je najzgodniji tata u školi, ali mame ne misle tako...

Izvor: Instagram/rwarfordd

Za sebe kaže da je najzgodniji tata u školi, ne manjka mu ni trunke samopouzdanja, a nakon snimka koji je objavio na društvenim mrežama nastala je potpuna pometnja, uglavnom među ženama.

Rob Bler je otac dva sina, bivši trener kraljevskih marinaca Velike Britanije, a nedavno je zagazio u tridesetu godinu. S obzirom na svoj nekadašnji poziv i redovnu brigu o svom telu, Robov fizički izgled je zapanjujući, te mu se svaki mišić ocrtava na telu.

Međutim, sudeći po komentarima brojnih mama, izgleda da mu humor nije jača strana! Rob je nedavno postavio video u kojem samom sebi daje titulu najzgodnijeg tate. Međutim, nakon što se po mišljenju većine grupo našalio sa brojnim mamama, rekavši da će kada ga ugledaju u školi da se uzbude i požele da imaju se*s sa njim, naleteo je na brojne osude.

Iako Rob odiše samopouzdanjem i za sebe kaže je kombinacija fudbalera Dejvida Bekama i glumca Krisa Hemsvorta, ipak nije očekivao ovakvu reakciju žena.

"Kao majka koja vodi decu u školu mogu da kažem da me to uopšte ne privlači", napisala je jedna mama, dok je druga dodala da je škola poslednje mesto gde bi merkala muškarce. I ostale majke su se nadovezale i složile, da nakon što ostave decu u školu, brzo odlaze na posao, dok im je glava u haosu razmišljaući o svim obavezama koje u toku dana treba da završe, a ne na muškarce.

"Srami se! Mi želimo očeve u radnom odelu, a ne ovakve", napisala je još jedna mama za kraj.

Pogledajte sporni video ovog tate:

 (MONDO)