VIDEO

KNJIGE, TEGLE, FLAŠE OD 2 L... ŠTA GOD POŽELITE! Pogledajte šta Sara radi sa grudima - "Pokazujem vam ovo pre OPERACIJE"

Autor Tamara Veličković

Devojka u snimku pokazuje šta sve može da drži velikim grudima.

Izvor: TikTok/flklre

Velike i teške grudi su problem sa kojim se bore pojedine devojke. Njihova veličina i težina mogu da im remete svakodnevno funkcionisanje, a najčešće se suočavaju sa velikim bolovima u leđima. Sara je jedna od njih. Odlučila je da pokaže šta sve može da uradi sa svojim grudima i to pre nego što ode na operaciju kojom će ih smanjiti.

Snimak je zapanjio korisnike društvenih mreža, a pregledan je oko pet miliona puta! Samo dvanaest sati pre operacije, Sara je pokazala da grudima može da drži različite predmete koji nisu mali. Tako je u klipu pokazala kako ispod grudi stavlja staklenu flašu, knjige, a u isto vreme može da drži dve tegle.

"Pre nego što odem pod nož, želela sam da vam pokažem šta sve može da stane ispod mojih grudi. Dakle, ovo će biti video koji pokazuje moju policu. Flaša vina ili vode, nije bitno. Mogu da ponesem šta želite bez da držim u rukama", rekla je Sara, a snimak je za kratko vreme prikupio hiljade komentara.

"Ovako možeš da prokrijumčariš šta poželiš", "Au, ovo još nisam video", "Smanjenje grudi će te preporoditi", "Ja nisam mogla da dišem od velikih grudi, to je najbolja odluka koju možeš da doneseš", "Ovaj snimak je neverovatan, ti predmeti nisu laki", glasili su samo neki od komentara. Pogledajte kako Sara to izvodi:

(MONDO)